CANTO OSTINATO LIGCONCERT®

DER AA KERK GRONINGEN

Zaterdag 21 april 2018

De Der Aa-kerk met haar markante gele toren en middeleeuwse gewelven is een van de mooiste bezienswaardigheden van Groningen. Als bezoeker voel je je meteen opgenomen in een eeuwenoude traditie. De kerk ligt middenin in het bruisende hart van Groningen en heeft al vaker bewezen een zeer geschikte locatie te zijn voor diverse muziekvoorstellingen.
Op deze mooie locatie kan natuurlijk een ligconcert® niet ontbreken!

Laat u verrassen door de prachtige akoestiek, liggend op uw eigen matje of matrasje of op een zitplaats. Verwonder je over de honderden waxine-lampjes die met de hand worden aangestoken en geniet van de warme sfeer!

De Canto Ostinato zal gespeeld worden op twee vleugels door het beroemde pianoduo
Sandra en Jeroen van Veen, bekend van hun vele concerten over de hele wereld met werk van Simeon ten Holt, maar ook Ludovico Einaudi, Arvo Pärt & Satie. Meer informatie over deze concerten vindt u op deze pagina.

Graag tot ziens op 21 april 2018 in Groningen!

Aanvang: 20:30
Zaal open vanaf 20:00
Duur concert: +/- 90 minuten
 Tickets: vanaf € 28,-

De catering ter plaatse zal verzorgd worden door
Bijzondere Locaties Groningen.

Klik hier om te reserveren

Theaterkantoor.nl is een creatieve broedplaats uit Utrecht, gespecialiseerd in muziektheater en unieke belevingsconcerten. Wij organiseren en begeleiden nieuwe en bestaande producties en werken daarvoor samen met diverse musici en theatermakers, locaties en aanverwante partijen.
© 2017 Theaterkantoor.nl. Alle rechten voorbehouden.