CANTO OSTINATO LIGCONCERT®

DER AA KERK GRONINGEN

Zaterdag 8 april 2017

De Der Aa-kerk met haar markante gele toren en middeleeuwse gewelven is een van de mooiste bezienswaardigheden van Groningen. Als bezoeker voel je je meteen opgenomen in een eeuwenoude traditie. De kerk ligt middenin in het bruisende hart van Groningen en heeft al vaker bewezen een zeer geschikte locatie te zijn voor diverse muziekvoorstellingen. Op deze mooie locatie kan natuurlijk een ligconcert® niet ontbreken!
Laat u verrassen door de prachtige akoestiek en bijzondere lichtinval, liggend op uw eigen matje of matrasje of op een zitplaats.
De beroemde Canto Ostinato zal gespeeld worden op twee vleugels door pianoduo
Sandra en Jeroen van Veen, bekend van hun vele concerten over de hele wereld met werk van Simeon ten Holt, maar ook Ludovico Einaudi, Arvo Pärt, Satie, etc. etc.

De concerten lijken haast een ritueel, waarbij het resultaat elke keer anders is, afgestemd op de sfeer en locatie. Meer informatie over deze concerten vindt u op deze pagina.

Graag tot ziens op 8 april 2017 in Groningen!

Aanvang: 20:30
Zaal open vanaf 20:00
Duur concert: +/- 90 minuten
 Tickets: vanaf € 28,-

Klik hier om te reserveren

Theaterkantoor.nl is een creatieve broedplaats uit Utrecht, gespecialiseerd in muziektheater en unieke belevingsconcerten. Wij organiseren en begeleiden nieuwe en bestaande producties en werken daarvoor samen met diverse musici en theatermakers, locaties en aanverwante partijen.
© 2016 Theaterkantoor.nl. Alle rechten voorbehouden.