CANTO OSTINATO LIGCONCERT®

FOKKER TERMINAL DEN HAAG

Zaterdag 18 november 2017

Wanneer krijgt u nou de kans om met uw eigen matje of matrasje te gaan liggen op de vloer van een immense vliegtuighangar? En dan te kunnen luisteren naar de befaamde Canto Ostinato, gespeeld op twee vleugels, een orgel én carillon? Nu dus! Tijdens dit tweede ligconcert® in de Fokker Terminal. Een unieke belevenis op deze zeer bijzondere plek in Den Haag met een prachtige akoestiek, zo heeft u de Canto nog nooit gehoord en beleefd.

Dit concert zal verzorgd worden door Sandra en Jeroen van Veen op twee vleugels,
Aart Bergwerff op orgel en Frank Steijns op carillon.

Vergeet niet uw eigen matrasje, matje of zitzak mee te nemen!

Aanvang concert: 20:30
Zaal open vanaf: 19:30
Aanvang diner: 18:00
(vooraf reserveren)

 

Duur concert: +/- 90 minuten
Tickets: vanaf €35,-

Dineren in de voormalige Motorruimte van de Fokker Terminal

Voorafgaand aan het concert kunt u genieten van een compleet verzorgd diner in de voormalige Motorruimte van de Fokker Terminal.
Mood4Food heeft een “winters” menu voor u samengesteld:

Dit driegangendiner inclusief water en koffie/thee na afloop kunt u reserveren voor
€ 37,50 per persoon.

Hiermee reserveert u direct uw eigen “VIP-arrangement”: vooraan parkeren, als eerste uw ligplaatsen in de zaal reserveren en voorafgaand aan het concert geniet u van een diner voor een compleet verzorgde avond uit.

U kunt dit arrangement gemakkelijk reserveren bij uw bestelling, maar wees er snel bij want hiervoor is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Maak u avond uit compleet met een overnachting in Den Haag

Teleport Hotel Den Haag op loopafstand van de Fokker Terminal

In samenwerking met het Teleport Hotel Den Haag is het mogelijk om voorafgaand en/of na afloop van het concert te blijven overnachten op loopafstand van de Fokker Terminal.

Via de promocode “Ligconcert” verblijft u met 30% korting in dit unieke hotel met zeer centrale ligging. Klik hier voor meer informatie.

Klik hier om te reserveren

Theaterkantoor.nl is een creatieve broedplaats uit Utrecht, gespecialiseerd in muziektheater en unieke belevingsconcerten. Wij organiseren en begeleiden nieuwe en bestaande producties en werken daarvoor samen met diverse musici en theatermakers, locaties en aanverwante partijen.
© 2017 Theaterkantoor.nl. Alle rechten voorbehouden.