CANTO OSTINATO LIGCONCERT®

HET SCHEEPVAARTMUSEUM AMSTERDAM

Zaterdag 10 maart 2018

Genieten van de Canto Ostinato liggend onder een sterrenhemel die altijd straalt? Dat kan op zaterdag 10 maart 2018 op het Open Pleyn van het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Een unieke sprookjesachtige ervaring in ’s Lands Zeemagazijn, een monumentaal gebouw uit 1656, ontworpen door Daniel Stalpaert als pakhuis van de Admiraliteit van Amsterdam.

Nu, 350 jaar later, is het Zeemagazijn nog altijd een indrukwekkend gebouw met veel karakter. Sinds 1973 is hier het Scheepvaartmuseum gevestigd.

Het letterlijke hoogtepunt is de overkapping van de binnenplaats, het Open Pleyn. De zelfdragende constructie, ontworpen door architect Laurent Ney, bestaat uit duizenden stukken glas in een metalen frame. Het ontwerp is geïnspireerd op de kompaslijnen van oude zeekaarten, zoals de wereldkaart van Joan Blaeu uit 1648.

Dankzij dit schitterende glazen dak krijgt de binnenplaats een totaal nieuwe functie als centraal plein en is het een unieke plek voor een Canto Ostinato van componist Simeon ten Holt, uitgevoerd door het beroemde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen. Zo heeft u nog niet eerder een ligconcert® beleefd. De speciale aansturing van de ledverlichting (868 lampen!) in het glazen dak i.c.m. met het muziekstuk geeft het concert een onvoorstelbare sfeer die werkelijk uniek is in de wereld.

Op zaterdag 10 maart 2018 verzorgen wij samen met Sandra en Jeroen van Veen een avondvullend programma met twee ligconcerten al dan niet voorafgegaan door een speciaal voor deze avond samengesteld driegangendiner in Restaurant Stalpaert.

VERSCHILLENDE AANVANGSTIJDEN
DUUR CONCERT: +/- 90 MINUTEN
TICKETS: VANAF € 38,50
TE COMBINEREN MET DINERARRANGEMENT.

SORRY, UITVERKOCHT
MAAR ZET ALVAST 10 NOVEMBER IN UW AGENDA
VERKOOP VOOR DEZE DATUM ZAL BINNENKORT STARTEN

Diner in Het Scheepvaartmuseum

Stel zelf uw complete avond uit samen door een keuze te maken uit de twee aanvangstijden van het concert, aangevuld met een heerlijk dinerarrangement! Ontdek de bijzondere sfeer en laat u zowel culinair als muzikaal verwennen midden in het historische gebouw in combinatie met het prachtige werk Canto Ostinato. Uiteraard heeft u de keus uit vis, vlees of vegetarisch:

Menukeuze Vlees
Menukeuze Vis
Menukeuze Vegetarisch

Registratie Ligconcert® 2016 in Het Scheepvaartmuseum

Overnachten bij Overnachten in het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade

Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is het eerste 1 tot 5-sterrenhotel ter wereld. Ontworpen als huis voor reizigers van elke rang, omzeilen we het conventionele sterrensysteem door onze kamers te classificeren naar grootte. De inrichting is ontworpen in samenwerking met MVRDV architecten, geaccentueerd met werk van internationaal bekende Nederlandse designers als Richard Hutten, Claudy Jongstra, Joep van Lieshout en Christoph Seyferth. Veel van onze 117 kamers zijn uniek; ontworpen als een aangename verrassing voor onze gasten. Alle kamers hebben gratis WIFI en er is 24-uurs receptie voor het assisteren bij het boeken van fietsen, tours en tickets.

Voor bezoekers van het ligconcert bieden wij 15% korting op de kamer prijzen. U kunt direct boeken via www.lloydhotel.com en gebruik de promo code: CANTOHSM17

SORRY, UITVERKOCHT
BINNENKORT START DE VERKOOP VOOR 10 NOVEMBER

Theaterkantoor.nl is een creatieve broedplaats uit Utrecht, gespecialiseerd in muziektheater en unieke belevingsconcerten. Wij organiseren en begeleiden nieuwe en bestaande producties en werken daarvoor samen met diverse musici en theatermakers, locaties en aanverwante partijen.
© 2017 Theaterkantoor.nl. Alle rechten voorbehouden.