Chat with us, powered by LiveChat
ligconcertradiowit

Zaterdag 18 mei 2019

radio-kootwijk

UITVERKOCHT

In het hart van de Veluwe maken de bomen van Nederlands grootste bosgebied opeens plaats voor een groot open gebied van heidevelden en zandverstuivingen: het Kootwijkerzand. Met een oppervlakte van 700 hectare is het Kootwijkerzand de grootste actieve zandverstuiving van West-Europa. In het midden bevindt zich het monumentale zendstation Radio Kootwijk.

Glooiende heuvels zover het oog reikt, sporen van edelherten en wilde zwijnen en roofvogels die zweven boven de open vlakte. De leegte van zand en heide maakte het Kootwijkerzand bij uitstek geschikt voor Radio Kootwijk: het zendstation dat in de jaren twintig van de vorige eeuw werd gebouwd voor radiotelegrafisch contact met toenmalig Nederlands-Indië. Het imposante gebouw, dat het midden houdt tussen een tempel en een sfinx, contrasteert prachtig met de lege, woeste omgeving. (bron: staatsbosbeheer)

staatsbosbeheer-apeldoorn
radio-kootwijk-intereur

Maak een mooie wandeling door het uitgestrekte gebied en kom daarna met je eigen matje of matrasje luisteren naar de Canto Ostinato uitgevoerd door het beroemde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen. Kijk bij binnenkomst eens naar buiten en zie de zon onder gaan over de heidevelden en beleef daarna een relaxte afsluiting van de dag. Ervaar echte stilte aan het einde van het werk en laat dit indrukkende moment even op je inwerken.
Deze dag zul je echt nooit meer vergeten!

Meer informatie over de concerten vindt u op deze pagina.

bestellen

• ENGLISH VERSION •

A lay-down concert at a Dutch icon: Radio Kootwijk, the sending station that was built in the twenties of the last century for radiotelegraphic contact with the then Dutch East Indies.

Take a nice walk through the vast area and then come with your own mat or mattress to listen to the ‘Canto Ostinato’ performed by the famous piano duo Sandra and Jeroen van Veen. Take a look outside and see the sun go down over the heathland and then experience a relaxed conclusion of the day. Experience real silence at the end of the work and let this momentous moment work on you.
You will never forget this day!

Canto Ostinato Ligconcert® Radio Kootwijk Apeldoorn 2019

Aanvang: 20:00
Zaal open vanaf 18:30

Duur concert: +/- 90 minuten
Tickets: vanaf € 38,50

Vergeet niet je eigen matje of matrasje mee te nemen!

bestellen
diner-radio-kootwijk
bestellen
radio-kootwijk
Theaterkantoor.nl is een creatief kantoortje uit Utrecht dat gespecialiseerd is in muziektheater en unieke belevingsconcerten. Wij organiseren en begeleiden nieuwe en bestaande producties en werken daarvoor samen met diverse musici en theatermakers, locaties en aanverwante partijen.
favicon-2019-transparant-klein
© 2018 Theaterkantoor.nl. Alle rechten voorbehouden.
0