ligconcertradiowit

Zaterdag 18 mei 2019

Radio Kootwijk 18 mei 2019

In het hart van de Veluwe maken de bomen van Nederlands grootste bosgebied opeens plaats voor een groot open gebied van heidevelden en zandverstuivingen: het Kootwijkerzand. Met een oppervlakte van 700 hectare is het Kootwijkerzand de grootste actieve zandverstuiving van West-Europa. In het midden bevindt zich het monumentale zendstation Radio Kootwijk.

Glooiende heuvels zover het oog reikt, sporen van edelherten en wilde zwijnen en roofvogels die zweven boven de open vlakte. De leegte van zand en heide maakte het Kootwijkerzand bij uitstek geschikt voor Radio Kootwijk: het zendstation dat in de jaren twintig van de vorige eeuw werd gebouwd voor radiotelegrafisch contact met toenmalig Nederlands-Indië. Het imposante gebouw, dat het midden houdt tussen een tempel en een sfinx, contrasteert prachtig met de lege, woeste omgeving. (bron: staatsbosbeheer)

IMG_1610

Maak een mooie wandeling door het uitgestrekte gebied en kom daarna met je eigen matje of matrasje luisteren naar de Canto Ostinato uitgevoerd door het beroemde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen. Kijk bij binnenkomst eens naar buiten en zie de zon onder gaan over de heidevelden en beleef daarna een relaxte afsluiting van de dag. Ervaar echte stilte aan het einde van het werk en laat dit indrukkende moment even op je inwerken.
Deze dag zul je echt nooit meer vergeten!

Meer informatie over de concerten vindt u op deze pagina.

Canto Ostinato Ligconcert® Radio Kootwijk Apeldoorn 2019

Aanvang: 20:00
Zaal open vanaf 18:30

Duur concert: +/- 90 minuten
Tickets: vanaf € 38,50

Vergeet niet je eigen matje of matrasje mee te nemen!

bestellen
diner radio kootwijk 2018
bestellen
Radio Kootwijk 18 mei 2019
Theaterkantoor.nl is een creatieve broedplaats uit Utrecht, gespecialiseerd in muziektheater en unieke belevingsconcerten. Wij organiseren en begeleiden nieuwe en bestaande producties en werken daarvoor samen met diverse musici en theatermakers, locaties en aanverwante partijen.
footerlogo
BureauLiveMuziek
© 2018 Theaterkantoor.nl. Alle rechten voorbehouden.
0