CANTO OSTINATO LIGCONCERT®

RIJKSMUSEUM VAN OUDHEDEN LEIDEN

Zaterdag 16 december 2017

Een ligconcert recht voor een imposante tempel uit Egyptisch Nubië? Dat had men meer dan 2000 jaar geleden niet kunnen bedenken! Dit kunt u meemaken op zaterdag 16 december 2017 in het prachtige Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Het concert vindt plaats in de Tempelzaal waar de statige tempel staat die dateert uit de Grieks-Romeinse Periode. Het dak van de tempel wordt gesteund door de buitenmuren en zes zuilen met plantenkapitelen, waarvan er twee in de façade staan. De tempel zal mede het decor zijn voor een bijzonder ligconcert® met het beroemde pianistenduo Sandra & Jeroen van Veen.

Wij zorgen ervoor dat de zaal sfeervol verlicht zal zijn waarin u zich waant in de tijd van het oude Egypte. Het werk wat Sandra & Jeroen zullen uitvoeren is de Canto Ostinato van componist Simeon ten Holt. De Oudheid ontmoet de moderne tijd, een unieke combinatie waar bijna 2000 jaar tussen zit.

Ga met ons mee terug in de tijd in een heel mooie zaal met allure in combinatie met een uitmuntende akoestiek.
Vergeet uiteraard niet uw eigen matrasje, matje of zitzak mee te nemen!

Door de intieme capaciteit van de zaal zijn er voor dit concert zowel gedeeltelijk ligplaatsen (midden zaal) als zitplaatsen (zijkant rechts van de tempel) beschikbaar.

Aanvang concert: 20:30
Zaal open vanaf: 19:30

Duur concert: +/- 90 minuten
Tickets: vanaf €35,-

Klik hier om een ligplaats te reserveren

Klik hier om een zitplaats te reserveren

Theaterkantoor.nl is een creatieve broedplaats uit Utrecht, gespecialiseerd in muziektheater en unieke belevingsconcerten. Wij organiseren en begeleiden nieuwe en bestaande producties en werken daarvoor samen met diverse musici en theatermakers, locaties en aanverwante partijen.
© 2017 Theaterkantoor.nl. Alle rechten voorbehouden.