CANTO OSTINATO LIGCONCERT®

HET SPOORWEGMUSEUM UTRECHT

Zaterdag 17 juni 2017

Door het grote succes van de vorige editie in 2016, komt het beroemde
pianoduo Sandra en Jeroen van Veen terug naar Het Spoorwegmuseum! Neem uw eigen matje mee en zoek een plek tussen de rails en historische treinen. Geniet van de industriële sfeer van deze bijzondere locatie. Verwonder jezelf tijdens het concert over het uitzicht terwijl je tussen de grootste iconen van de Nederlandse Spoorweggeschiedenis ligt: de SS13 en de 3737 Jumbo of Hondenkop. Geniet van de prachtige repetitieve klanken van de inmiddels befaamde Canto Ostinato van componist Simeon ten Holt. 

Nieuw tijdens deze editie is de mogelijkheid om vooraf te dineren op een heel speciale plek midden in het museum. Lees daarvoor meer hieronder over de mogelijkheden.

Tot ziens op 17 juni 2017!

Aanvang: 20:30
Zaal open vanaf 19:30
Aanvang diner: 18:00
Duur concert: +/- 90 minuten

Tickets vanaf: € 35,=

Diner in Droomreizen in Het Spoorwegmuseum

Bij deze editie kunt u ervoor kiezen om in het museum voorafgaand aan het concert te genieten van een heerlijk tweegangen-diner verzorgd door Vermaat Partyservice. Het diner vindt plaats op een bijzondere plek midden in het museum: het perron en reisbureau van Droomreizen waar een origineel restauratierijtuig van de Oriënt Express staat. Zo heeft u nog nooit gedineerd! U kunt kiezen voor vegetarisch, vis of vlees en het diner kunt u alleen vooraf reserveren. Wees er snel bij want er zijn slechts beperkt plaatsen beschikbaar.
U heeft tijdens het diner beschikking over uw eigen tafel. 

Klik hier om te reserveren

LEES HIER DE RECENSIE VAN VPRO’S “3VOOR12” OVER HET LIGCONCERT© IN HET SPOORWEGMUSEUM EDITIE 2016

Theaterkantoor.nl is een creatieve broedplaats uit Utrecht, gespecialiseerd in muziektheater en unieke belevingsconcerten. Wij organiseren en begeleiden nieuwe en bestaande producties en werken daarvoor samen met diverse musici en theatermakers, locaties en aanverwante partijen.
© 2016 Theaterkantoor.nl. Alle rechten voorbehouden.