fbpx
 In Nieuws

Betoverende ligconcerten® in Het Scheepvaartmuseum – Amsterdam

Met veel trots kijken we terug op prachtige ligconcerten® met Sandra en Jeroen van Veen in Het Scheepvaartmuseum te Amsterdam op zaterdag 12 november.

Deze avond mochten we twee keer ruim 450 bezoekers verwelkomen om een ligplaats in te nemen onder de sterrenhemel van het Open Pleyn waar het pianoduo bijna letterlijk de sterren uit de hemel speelden met twee keer een concert van 90 minuten. En alsof dat nog niet genoeg was, werd de avond afgesloten met een speciaal lounge-/nachtconcert op synthesizers in de Van Heemskerck zaal van het museum. Beiden keren met een magisch schouwspel van licht, verzorgd door Mark Munnik.

Voorafgaand aan de concerten en in de pauze hadden gasten de mogelijkheid te dineren en/of van een pauze-arrangement te genieten in Restaurant Stalpaert. Dit maakte de avond tot een complete avond uit. Van het publiek mochten wij dan ook vele enthousiaste en warme reacties ontvangen.

Wij kijken terug op een mooie samenwerking met Het Scheepvaartmuseum en komen er graag weer terug.

Wilt u dit ook een keer meemaken? Op zaterdag 11 februari zijn we weer te gast in de Grote Kerk van Naarden voor de jaarlijkse Valentijn’s Canto Ostinato.
Kijk voor alle ligconcerten en meer informatie op deze pagina.

Foto’s zijn van Jan van Gorselen en Theaterkantoor.nl

Start typing and press Enter to search