fbpx
 In Nieuws

Na Utrecht en Den Haag, komen we in november dit jaar in Amsterdam met een Canto Ostinato ligconcert® op wederom een unieke locatie, namelijk het Scheepvaartmuseum.

Genieten van de Canto Ostinato liggend onder een sterrenhemel die altijd straalt? Dat kan op zaterdag 12 november op het Open Pleyn van het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Een unieke ervaring in ’s Lands Zeemagazijn, een monumentaal gebouw uit 1656, ontworpen door Daniel Stalpaert als pakhuis van de Admiraliteit van Amsterdam.

Op 12 november verzorgen wij in samenwerking met het Scheepvaartmuseum en Sandra en Jeroen van Veen een avondvullend programma met twee ligconcerten en een nachtconcert, al dan niet voorafgegaan door een speciaal voor deze avond samengesteld drie-gangendiner in Restaurant Stalpaert.

Na de twee ligconcerten, waarbij u op uw zelf meegebrachte matje of matrasje kunt liggen luisteren, is er een extra mogelijkheid om aansluitend aan het ligconcert op het Open Pleyn een tweede, compleet andere uitvoering van de Canto Ostinato mee te maken in de sfeervolle kamers van Van Heemskerck en De Ruyter.

In een loungeclub-achtige setting, met schitterend uitzicht over het water en de stad, kunt u hier, onder het genot van een hapje en een drankje, napraten en dansen op de Canto Ostinato, nu gespeeld op synthesizers, wat zorgt voor weer een heel andere beleving van de Canto Ostinato.

Start typing and press Enter to search