fbpx
 In Nieuws

Na een succesvolle eerste concertserie “Muziek op het Landgoed” op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt te Beesd, komt er een tweede editie in het seizoen 2016/2017.

Zowel de gastvrouw en gastheer en hun medewerkers van het landgoed, als Ineke Geleijns van La Sopera en Theaterkantoor.nl kijken terug op een mooie samenwerking in het afgelopen jaar. En hebben gezamenlijk dus heel veel zin in het organiseren van een nieuwe serie met weer een aantal bijzondere en verrassende concerten.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten:

  • zondag 6 november: Meezing-opera m.m.v. Maaike Widdershoven en “Het Strijkkwartet” en een projectkoor van “Boeren, Burgers en Buitenlui”
  • zondag 20 november: Een Sint Nicolaas Cantate uitgevoerd door “Strijkersensemble Jetset” en Culemborgs mannen- en kinderkoor, onder leiding van Bas Kuijlenburg
  • zondag 18 december: American Songbook goes Christmas
  • zaterdag 25 en zondag 26 maart: Hoogtepunten uit de Matthäus Passion
  • zondag 11 juni: Petite Messe Solennelle van Rossini met het “Culemborgs Kamerkoor” en solisten

Kortom, een veelbelovend en uiteenlopend programma wat wederom gepresenteerd zal worden in de sfeervolle Hooge Schuur op het landgoed. Na afloop van de concerten kunt u weer gezellig blijven eten in Brasserie Marie waar de chef weer een heerlijk menu zal samenstellen.

Wilt u meezingen in projectkoor “Boeren, Burgers en Buitenlui” of bij de Matthäus Passion? Stuur dan een e-mail naar projectkoor@theaterkantoor.nl voor meer informatie.

Graag tot ziens bij “Muziek op het Landgoed”.

Start typing and press Enter to search