fbpx
 In

Je vindt de meest recente update over de verplaatste concerten hier op onze website.

Wij volgen de berichtgeving van de overheid en het RIVM hierover. Onze producties zijn geen vergunnings- en meldplichtige evenementen en volgen de adviezen die gelden voor cultuur, theaters en concertzalen.

Mochten de maatregelen aanhouden en kunnen concerten daardoor niet plaatsvinden, dan zullen wij in overleg met de musici en locatie(s) naar een andere datum zoeken om de concerten te verplaatsen. Je gereserveerde kaarten blijven uiteraard gewoon geldig en worden dan door ons omgeboekt. Mocht je op de eventuele nieuwe datum niet kunnen, zullen we in overleg met elkaar naar alternatieven zoeken. We laten je dus ook dan niet zitten maar je reservering blijft dan wel even liggen.

Als een corona-toegangsbewijs verplicht gesteld wordt vanuit de overheid, dan zullen ook wij ons aan die verplichting moeten houden. Als je echter niet gevaccineerd en/of getest wilt worden, respecteren wij uiteraard je keuze.
Dit is echter geen reden om je tickets te kunnen annuleren en je geld retour te ontvangen. We bieden je in dat geval aan om je tickets te bewaren voor een ander concert in de toekomst. Natuurlijk kun je ze ook altijd zelf doorverkopen of aanbieden via TicketSwap waar wij mee samenwerken.

Wij hebben simpelweg niet de capaciteit om iedereen persoonlijk te woord te staan met vragen hierover. We willen je dus ook vragen ons niet massaal te gaan bellen of e-mailen als de situatie rondom het corona-virus verandert. Via onze website, social media en e-mail vanuit onze kant zullen we iedereen informeren waar nodig.

Start typing and press Enter to search