Beste SinterklaasTheater-vrienden: In 2015 hebben we op een hele mooie en bijzondere manier samen met De Feestpieten ons jubileumjaar gevierd. Vanaf 2016 hebben wij besloten een “pauze” in te lassen.

Zoals jullie weten is er veel te doen rondom Sinterklaas en zijn Pieten de afgelopen jaren, en ook wij hebben daar de afgelopen jaren steeds meer mee te maken gekregen.

Dat maakt dat het voor ons als SinterklaasTheater en als De Feestpieten steeds moeilijker is geworden om op een mooie en leuke manier mee te werken aan het geweldige kinderfeest wat het Sinterklaasfeest naar onze mening voor álle kinderen hoort te zijn.

Dat maakt dat wij voor dit jaar besloten hebben geen voorstelling te maken en niet deel te nemen aan andere activiteiten. Wij denken dat het verstandiger is om te bezien hoe het Sinterklaasfeest zich gaat ontwikkelen en op welke manier wij daar in de toekomst wel of geen invulling aan willen en kunnen geven.

Wees niet bevreesd: wij blijven op de achtergrond actief en denken en praten graag mee over hoe we de mooie Sinterklaas-traditie, waar wij al vele jaren met veel plezier onderdeel van uit maken, in ere kunnen houden op zo’n manier dat het voor IEDEREEN een mooi en leuk feest blijft.

Wij wensen iedereen dit jaar veel wijsheid maar vooral plezier toe, maak er iets moois van met elkaar!

Met hartelijke groeten,
SinterklaasTheater

SinterklaasTheater

SinterklaasTheater

De Feestpieten Boyband
Sinterklaastheater presenteert:

Welkom bij de Feestpieten Boyband!

Al jaren hét voorbeeld van de ‘Pieten-innovatie’ met behoud van het traditionele karakter van ons zo geliefde Sinterklaasfeest!

 

De eerste boyband van Sinterklaas is al vele jaren ‘officieel’ erkend door jong & oud. De Feestpieten Manuel, Diego, Angelo en Rafael zijn dan ook de muzikaalste vrienden van alle kinderen!

Theater, muziek en optreden. Dat is hun passie!

Jaren geleden introduceerde Sinterklaas de allereerste Pietenboyband.
Een pietengroep met vrolijk gekleurde kostuums en geweldige liedjes.
De muzikale pieten Manuel, Diego, Angelo en Rafael maakten hun debuut op radio en televisie en in het bekende SinterklaasTheater.

 

Ondertussen worden ze volop geïmiteerd en blijkt de Feestpieten boyband hét voorbeeld van de ‘pieten innovatie’. De professionele theatershows van de Feestpieten zijn met behoud van het traditionele karakter van het zo geliefde Sinterklaasfeest! Ze zingen prachtige ouderwetse Sinterklaasliedjes zoals jong en oud gewend zijn maar brengen ook hun nieuwste hits.

Kom naar het jubileumfeest van De Feestpieten Boyband en zing én swing mee met deze muzikale Pieten!

De Feestpieten boyband bestaat dit jaar 10 jaar en dat is natuurlijk reden voor een feestje! De Pieten Manuel, Diego, Angelo en Rafael komen dit jaar met hun speciale “Jubileum Theatertour” ook bij jou in het theater om er samen met jullie een groot feest van te maken!

 

Ze zorgen voor een spetterende show met prachtige traditionele Sinterklaasliedjes, maar natuurlijk ook hun grootste hits uit de afgelopen 10 jaar zoals
Doe mij een Pepernoot’, ‘Sint maakt ons gek’, ‘Amerigo’ en ‘Feest van Sinterklaas’. Allemaal bekende hits voor jong en oud waarbij je niet stil kunt blijven zitten!

IMichiel Kerboschn de afgelopen 10 jaar is De Feestpieten boyband gegroeid tot hét voorbeeld van de “Pieten-innovatie”, waarbij ze het traditionele karakter van het geliefde Sinterklaasfeest in ere houden. De ene keer treden ze op in hun stijlvolle nette Pietenkostuum, maar dan ineens ver
schijnen ze weer in hun hippe en kleurige casual Pieten kleding.

Maarrrr, het wordt natuurlijk og wel even spannend of ze de weg naar al die theaters wel weten te vinden? Of hebben ze misschien de hulp van een “oude bekende” nodig die ze al 10 jaar lang de weg wijst???

De presentatie is in vakkundige handen van acteur Michiel Kerbosch die op een bijzonder magische “Wijze” De Feestpieten boyband de “Weg” zal “Wijzen”. “Recht zo die gaat!!”, weet u nog? Deze oude maar zeer herkenbare uitspraak zal op traditionele wijze de liefhebbers terug brengen naar waar het werkelijk om gaat. Jong & Oud zullen van dit jubileumfeest genieten.

Kom dus ook naar het theater en beleef samen met de Feestpieten boyband dit spannende en vooral swingende jubileumfeest!

Script en regie: Michiel Kerbosch
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Speeldata Jubileumshow 2015 (klik op het logo voor speeltijden en meer info)

De Feestpieten Boyband

Zondag 22 november 2015

De Feestpieten Boyband

Zaterdag 28 november 2015

De Feestpieten Boyband

Zondag 29 november 2015

Populair, veel geïmiteerd, nooit geëvenaard!

Na de televisie uitzending, van de afscheidsshow van ‘Recht zo die gaat’ Wegwijspiet met o.a. Aart Staartjes, werden de feestende Pieten Manuel, Diego, Angelo en Rafael in één klap razend populair met hun swingende repertoire (klassiek en modern). Een pietengroepen-rage volgde en ze werden meteen in het hele land geïmiteerd! Wat een compliment!

 

De afgelopen jaren kwam de Feestpieten boyband als enige pietengroep in de Megatop100 en de hitlijsten met de Sint-hits ‘Doe mij een Pepernoot’ (een variant op het bekende ‘Toppertje’) en ‘Maak me Gek’ (van Gerard Joling) met als titel ‘Sint Maakt Ons Gek!’. Met veel plezier hebben de Feestpieten met Tony Neef het nummer ‘Shine’
(van Gordon) in een nieuw jasje gestoken, ‘Sint!’. Ze hebben het paard van Sinterklaas in het zonnetje gezet met de nieuwe single en videoclip ‘Amerigo’ en hebben het ‘Feest van Sinterklaas’ gevierd met de gelijknamige hit.

 

De vier Pieten waren onder meer te gast bij Carlo en Irene in Life & Cooking (RTL4), AVRO’s Junior Sintfestival, SBS Sterren dansen op het IJs en de Kids Top 20. Meerdere keren waren ze te gast in de radiostudio van Giel Beelen, live op 3FM.

 

Radio- en televisiezenders vroegen zich af wie deze Pieten toch zijn? Het antwoord is heel eenvoudig, waar een feestje is daar is de Feestpieten boyband. Zolang Sinterklaas ook maar in het land is. Van discotheek tot buurtfeest, van Sinterklaas-intocht tot signeersessie, van Koninklijk Theater Carré tot een optreden aan huis, niets is ze te gek!

De Feestpieten Boyband is professioneel top-entertainment...

Manuel, Diego, Angelo en Rafael houden van gezelligheid met veel publiek! Deze vier muzikale Pieten zijn door hun kwaliteiten speciaal door Sinterklaas uitgekozen om bij elk Sinterklaasfeest een spetterend optreden te geven. De kleding die De Feestpieten dragen is innovatief, en daardoor zeer feestelijk en herkenbaar voor jong en oud. Bij sommige optredens gaan ze stijlvol gekleed in hun nette Pietenkostuum, bij andere optredens in hun kleurrijke casual Pieten kleding.

 

De Pieten van de Feestpieten boyband hebben de afgelopen 10 jaar al meerdere hits op hun naam weten te krijgen. Daarom zijn ze door de jaren heen een begrip geworden in ‘Sinterklaasland’ en bent u voor entertainment van het hoogste niveau bij de Feestpieten Boyband aan het juiste adres.

 

Heeft u interesse in de spectaculaire maar bovenal traditionele Sinterklaas Theatershow van deze muzikale boyband?
Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!
De Feestpieten Boyband

De Feestpieten Boyband op Youtube!

0