handel-goed-tinder

over Händel goes tinder

Social media botst met de 18e-eeuwse muziek van G. F. Handel in de nieuwe multimedia-opera Händel goes Tinder. Wanneer single twintiger Dorinda wordt gedumpt, gaat ze online op zoek naar de liefde van haar leven. Beste vriendin Tatiana staat haar bij door dik en dun. Vindt ze een man die een aria waard is, of wordt het een eindeloze parade van losers en “naar links swipen?”

Theater, comedy en klassieke muziek vinden elkaar in een nieuw verhaal, dat pijnlijke momenten van herkenning oplevert voor iedere smartphone-verslaafde millennial. Samen met het publiek maken de OperaBitches een interactieve reis door het desastreuze liefdesleven van Dorinda.

Sopraan Channa Malkin en violiste Anastasia Kozlova zijn de bedenkers van deze nieuwe productie “Händel goes Tinder”. Een tragikomisch drama met script en regie van Michael Diederich (bekend van o.a. All Together Now, Boom Chicago en diverse Joop van den Ende-musicals).

Met muzikale ondersteuning van: Avinoam Shalev (klavecimbel), Izhar Elias (gitaar) en Tony Overwater (violone).

“Händel goes Tinder” wordt mede mogelijk gemaakt door het AFK (Amsterdams Fonds voor de Kunst) en het NORMA Fonds.


handel-goes-tinder

speellijst en agenda

Wonderfeel
21 juli 2019 | 16:15

 

Parade Utrecht:
30 juli t/m 4 augustus

 

Grachtenfestival:
15 en 16 agustus, 19:00 en 21:00 uur

 

Parade Amsterdam:
17 t/m 20 augustus

Trailer Händel goes Tinder

Teaser Händel goes Tinder

Händel goes tinder op soundcloud

de musici van Händel goes tinder

Channa Malkin
Anastasia Kozlova
Izhar Elias
Tony Overwater
Avinoam Shalev
Michael Diederich
Theaterkantoor.nl is een creatieve broedplaats uit Utrecht, gespecialiseerd in muziektheater en unieke belevingsconcerten. Wij organiseren en begeleiden nieuwe en bestaande producties en werken daarvoor samen met diverse musici en theatermakers, locaties en aanverwante partijen.
Händel goes Tinder
© 2019 Theaterkantoor.nl. Alle rechten voorbehouden.
0