Coronavirus en wat het betekent voor onze concerten

• UPDATE 21 mei 2020 •


Door de huidige maatregelen rondom COVID-19 hebben we reeds enkele ligconcerten® moeten verplaatsen.
Onze producties zijn geen vergunnings- en meldplichtige evenementen, wij volgen daarom de adviezen voor cultuur, theaters en concertzalen die nu gelden tot 1 september 2020.

Hieronder de meest actuele wijzigingen:

• De ligconcerten® in de Koepelgevangenis Arnhem op zaterdag 29 augustus 2020 gaan vooralsnog door. We wachten even af hoe de situatie zich verder ontwikkelt omdat het nog te ver vooruit in de tijd is. Dit concert kunnen we aanpassen naar de 1,5 meter richtlijnen als dat nodig is. Wil je alsnog omboeken naar een ander concert of alvast omboeken naar het concert op Goede Vrijdag 2 april 2021? Neem dan contact met ons op. 

• Het ligconcert® in de Sint Jan van Maastricht op zaterdag 13 juni is verplaatst naar zaterdag 7 november  2020. Klik hier voor het op 28 april verstuurde bericht hierover.

• Het ligconcert® in het Klokgebouw Eindhoven op zaterdag 27 juni is verplaatst naar zaterdag 5 juni 2021. Klik hier voor het op 28 april verstuurde bericht hierover.

• De ligconcerten® in het Felix Pakhuis Antwerpen België op zaterdag 4 juli zijn verplaatst naar zaterdag 26 juni 2021. Klik hier voor het op 28 april verstuurde bericht hierover.

Alle tickethouders hebben hierover inmiddels persoonlijk per e-mail bericht gehad.
(check misschien ook even je spam!)

 Theaterkantoor.nl vindt jouw gezondheid en die van onze medewerkers heel belangrijk. Uiteraard volgen we de adviezen of verplichtingen inzake het Coronavirus op de voet en ondernemen we actie van zodra de situatie verandert. Wanneer er eventueel concerten in gevaar komen, zullen wij iedereen tijdig per e-mail informeren. Uitgangspunt daarbij is dat we concerten niet annuleren, maar zoveel mogelijk zullen verplaatsen naar een nieuwe datum.

We laten je dus dan ook niet zitten, maar je reservering blijft wel even liggen tot nader order. 

De huidige maatregelen raken de culture branche waar wij in zitten enorm hard. Wij begrijpen ieders zorgen maar beschikken niet over de capaciteit om iedereen met vragen hierover persoonlijk te woord te staan. Hiervoor vragen we je begrip en verzoeken we je hieromtrent zo min mogelijk telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Actuele informatie vind je op deze pagina en bij de veelgestelde vragen

Zorg goed voor elkaar en we hopen je na deze crisis snel weer te mogen ontvangen op één van onze ligconcerten®.

0