fbpx

Coronavirus en wat het betekent voor onze concerten

• UPDATE 16 september 2021 •

We hopen dat het goed met je gaat. Bij Theaterkantoor gaat het goed, maar we hebben nog steeds te maken met een pandemie die onze planning behoorlijk in de war schopt. Maar vanzelfsprekend vinden we jouw gezondheid en die van onze medewerkers heel belangrijk.

We houden de situatie rondom het virus continu in de gaten houden en ondernemen actie als blijkt dat een concert nog niet door kan gaan.
Door de voortdurende maatregelen rondom COVID-19 hebben we inmiddels heel wat ligconcerten® moeten uitstellen maar het einde is in zicht!

Onze concerten zijn door de beperkte omvang geen vergunnings- en meldingsplichtige evenementen.
Wij volgen de adviezen voor cultuur en theaters en concertzalen.
Elk concert zullen wij dus –indien mogelijk– volgens de richtlijnen en verplichtingen vanuit het kabinet en het RIVM inrichten of indien nodig (wederom) uitstellen.

Mocht blijken dat door Corona-omstandigheden concerten (alsnog) niet door kunnen of mogen gaan, dan zullen deze altijd verplaatst worden naar een nieuwe datum en word je als tickethouder hierover per e-mail, via onze website en social media geïnformeerd.

JE TICKETS BLIJVEN DUS GEWOON GELDIG VOOR EEN NIEUWE DATUM.
RESERVEREN IS DUS ZONDER RISICO!

Als een corona-toegangsbewijs verplicht gesteld wordt vanuit de overheid, dan zullen ook wij ons aan die verplichting moeten houden.
Als je echter niet gevaccineerd en/of getest wilt worden, respecteren wij uiteraard je keuze.

Dit is echter geen reden om je tickets te kunnen annuleren en je geld retour te ontvangen. We bieden je in dat geval aan om je tickets te bewaren voor een ander concert in de toekomst. Natuurlijk kun je ze ook altijd zelf doorverkopen of aanbieden via TicketSwap waar wij mee samenwerken. 

Per concert zullen wij je op de hoogte houden als er veranderingen zijn.
Hierover ontvang je vanzelf bericht van ons en je hoeft hiervoor dus zelf geen contact op te nemen. Over de onderstaande wijzigingen heb je tot nu toe persoonlijk een e-mail ontvangen en een eventuele reminder indien nodig (check ook regelmatig je spambox).

Geen mail gezien? Je vindt de link makkelijk terug bij de nieuwe datum van het concert via de homepage.

overzicht-uitgestelde-concerten

TICKETS BLIJVEN GEWOON GELDIG VOOR DE NIEUWE DATUM

overzicht-uitgestelde-ligconcerten-corona

Theaterkantoor vindt jouw gezondheid en die van onze medewerkers heel belangrijk. Uiteraard volgen we de adviezen of verplichtingen inzake het Coronavirus op de voet en ondernemen we actie van zodra de situatie verandert. Wanneer er eventueel concerten in gevaar komen, zullen wij iedereen tijdig per e-mail informeren. Uitgangspunt daarbij is dat we concerten niet annuleren, maar zullen uitstellen naar een nieuwe datum. Daarvoor zijn wij ook aangesloten bij de regeling vanuit bewaarjeticket.nl. Actuele informatie vind je op deze pagina.

We laten je dus dan ook niet zitten, maar je reservering blijft echter wel even liggen…
TICKETS BLIJVEN GEWOON GELDIG VOOR DE NIEUWE DATUM!

In de tussentijd, zorg goed voor elkaar en we hopen je na deze crisis snel weer te kunnen ontvangen op één van onze (lig)concerten®.

Team Theaterkantoor

bewaarjeticket-genietlater
0

Start typing and press Enter to search