Coronavirus en wat het betekent voor onze concerten

• UPDATE 10 MEI 2021 •

We hopen dat het (naar omstandigheden) nog steeds goed met je gaat.
Bij Theaterkantoor gaat het goed, maar we hebben nog steeds te maken met een pandemie die onze planning behoorlijk in de war schopt. Maar vanzelfsprekend vinden we jouw gezondheid en die van onze medewerkers heel belangrijk. Dat maakt dat we de situatie continu in de gaten houden en actie ondernemen als blijkt dat een concert nog niet door kan gaan. Door de voortdurende maatregelen rondom COVID-19 hebben we inmiddels heel wat ligconcerten® moeten uitstellen maar het einde is in zicht!

Onze producties zijn door de beperkte omvang geen vergunnings- en meldplichtige evenementen, wij volgen daarom de adviezen voor cultuur, theaters en concertzalen die nu gelden tot ten minste 18 mei 2021. Elk concert zullen wij dan –indien mogelijk– volgens de nieuwste richtlijnen en verplichtingen vanuit het kabinet en het RIVM inrichten of indien nodig (wederom) uitstellen.

Mocht blijken dat concerten vanwege de maatregelen niet door kunnen of mogen gaan, dan zullen deze altijd verplaatst worden naar een nieuwe datum en word je als tickethouder hierover per e-mail (check je spam!) en via onze website en eventueel social media geïnformeerd.

Per concert zullen wij je op de hoogte houden als er veranderingen zijn. Hierover ontvang je vanzelf bericht van ons en je hoeft hiervoor dus zelf geen contact op te nemen. Over de onderstaande wijzigingen heb je tot nu toe persoonlijk een e-mail ontvangen en een eventuele reminder indien nodig.
(check dus ook regelmatig je spambox om niets te missen)

Hierbij de meest actuele wijzigingen:
(laatste update 10 mei 2021)

• Het ligconcert@ in het Klokgebouw Eindhoven op zaterdag 5 juni 2021 is uitgesteld naar zaterdag 2 juli 2022.
Klik hier voor het op 10 mei verstuurde bericht hierover.

• De ligconcerten@ in het Felix Pakhuis in Antwerpen op zaterdag 26 juni 2021 zijn geannuleerd.
Klik hier voor het op 2 en 30 april verstuurde bericht hierover.

  • De ligconcerten® in Radio Kootwijk op Hemelvaartsdag donderdag 13 mei 2021 zijn uitgesteld naar Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Klik hier voor het op 2 en 13 april verstuurde bericht hierover.

• De ligconcerten® in het Scheepvaartmuseum Amsterdam op zaterdag 24 april 2021 zijn uitgesteld naar zaterdag 29 januari 2022. Klik hier voor het op 24 maart en 1 april verstuurde bericht hierover.

• De ligconcerten® in de Koepelgevangenis in Arnhem op Goede Vrijdag 2 april 2021 zijn uitgesteld naar zaterdag 27 november 2021. Klik hier voor het op 4 en 15 maart verstuurde bericht hierover.

• De ligconcerten® in de Suikerfabriek Groningen op zaterdag 20 maart zijn uitgesteld naar zaterdag 19 maart 2022. Klik hier voor het op 3 maart verstuurde bericht hierover.

• Het ligconcert® Canto Ostinato op zaterdag 13 februari 2021 in Het Scheepvaartmuseum Amsterdam is uitgesteld naar zaterdag 20 november 2021. Klik hier voor het op 18 en 28 januari verstuurde bericht hierover.Theaterkantoor.nl vindt jouw gezondheid en die van onze medewerkers heel belangrijk. Uiteraard volgen we de adviezen of verplichtingen inzake het Coronavirus op de voet en ondernemen we actie van zodra de situatie verandert. Wanneer er eventueel concerten in gevaar komen, zullen wij iedereen tijdig per e-mail informeren. Uitgangspunt daarbij is dat we concerten niet annuleren, maar zullen uitstellen naar een nieuwe datum.

We laten je dus dan ook niet zitten, maar je reservering blijft echter wel even liggen…

De huidige maatregelen raken de evenementenbranche waar wij in zitten enorm hard, zeker nu de crisis steeds langer voort duurt. Wij begrijpen ieders zorgen maar beschikken niet over de capaciteit om iedereen met vragen hierover persoonlijk te woord te staan. Hiervoor vragen we je begrip en verzoeken we je hieromtrent niet telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

Helaas kunnen we niet verder vooruit kijken dan de geldende maatregelen of die ad-hoc genomen moeten worden wanneer de situatie verandert. We doen ons uiterste best om hier toch zo goed mogelijk op te anticiperen, het is een uiterst complexe logistieke operatie maar we komen er altijd uit. Het komt goed, mede dankzij jullie. Actuele informatie vind je op deze pagina.

In de tussentijd, zorg goed voor elkaar en we hopen je na deze crisis snel weer te kunnen ontvangen op één van onze ligconcerten®.

Team TheaterkantoorEerder verplaatste concerten:

• Het ligconcert® in de Laurenskerk Rotterdam op vrijdag 18 december 2020 kan door de aangescherpte maatregelen en de huidige situatie rondom COVID-19 niet doorgaan. Deze Kersteditie wordt daarom verplaatst naar donderdag 23 december 2021. Klik hier voor het op 4 november verstuurde bericht hierover.

• Ook de ligconcerten® in Het Scheepvaartmuseum Amsterdam op zaterdag 21 november 2020 zijn door de aangescherpte maatregelen, ontstaan door de verslechterde situatie rondom COVID-19, verplaatst naar zaterdag 24 april 2021. Klik hier voor het op 21 en 28 oktober verstuurde bericht hierover.

• De ligconcerten® in Radio Kootwijk op zaterdag 17 oktober 2020 moesten we helaas ook verplaatsen. De omstandigheden laten het nog niet toe om dit concert binnen de 1,5 meter maatregelen te organiseren. De concerten zijn voorlopig verplaatst naar Hemelvaartsdag, donderdag 13 mei 2021. Klik hier voor het op 7 en 28 september verstuurde bericht hierover.

Het ligconcert® in de Sint Jan van Maastricht op zaterdag 13 juni was al verplaatst naar zaterdag 7 november  2020. Door de aangescherpte maatregelen hebben we het concert nu definitief moeten verplaatsen naar zaterdag 2 oktober 2021. Klik hier voor het op 14 oktober verstuurde bericht hierover. 

• De ligconcerten® in de Koepelgevangenis Arnhem op zaterdag 29 augustus 2020 zijn voorlopig verplaatst naar Goede Vrijdag 2 april 2021. De omstandigheden laten het nog niet toe om dit concert binnen de 1,5 meter maatregelen te organiseren. Klik hier voor het op 9 juli verstuurde bericht hierover naar de tickethouders.

• De ligconcerten® in de Koepelgevangenis in Breda op zaterdag 10 oktober zijn verplaatst naar 16 oktober 2021. De verslechterde omstandigheden en de daarmee verscherpte maatregelen laten het niet toe om dit concert met dit aantal bezoekers op een verantwoorde manier te organiseren. Klik hier voor het op 28 september verstuurde bericht hierover.

• Het ligconcert® Canto Ostinato op zaterdag 12 september aanvang 19.30 uur in Het Scheepvaartmuseum Amsterdam moeten we wederom verplaatsen. De omstandigheden laten het nog niet toe om dit concert met dit aantal bezoekers binnen de 1,5 meter maatregelen te organiseren.
Het concert is definitief verplaatst naar zaterdag 13 februari 2021. Klik hier voor het op 13 en 20 juli verstuurde bericht hierover.

• Het ligconcert® in het Klokgebouw Eindhoven op zaterdag 27 juni is voorlopig verplaatst naar zaterdag 5 juni 2021. Klik hier voor het op 28 april verstuurde bericht hierover.

0