Coronavirus en wat het betekent voor onze concerten

• UPDATE 4 november 2020 •

Allereerst hopen we dat het goed met je gaat. Door de maatregelen rondom COVID-19 van de afgelopen maanden hebben we inmiddels heel wat ligconcerten® moeten verplaatsen.

Onze producties zijn door de omvang geen vergunnings- en meldplichtige evenementen, wij volgen daarom de adviezen voor cultuur, theaters en concertzalen die nu gelden vanaf 4 november 2020. Elk concert zullen wij dan –indien mogelijk– volgens de nieuwste richtlijnen en verplichtingen vanuit het kabinet en het RIVM inrichten.

Mocht blijken dat concerten vanwege de maatregelen niet door kunnen of mogen gaan, dan zullen deze verplaatst worden naar een nieuwe datum en word je als tickethouder hierover per e-mail en via onze website geïnformeerd.

Per concert zullen wij je op de hoogte houden als er veranderingen zijn. Hierover ontvang je vanzelf bericht van ons. Over de onderstaande wijzigingen tot nu toe heb je persoonlijk een e-mail ontvangen en een eventuele reminder indien nodig. (check misschien ook even je spam!)Hieronder de meest actuele wijzigingen:
(laatste update 4 november)

• Het ligconcert® in de Laurenskerk Rotterdam op vrijdag 18 december 2020 kan door de aangescherpte maatregelen en de huidige situatie rondom COVID-19 niet doorgaan. Deze Kersteditie wordt daarom verplaatst naar donderdag 23 december 2021. Klik hier voor het op 4 november verstuurde bericht hierover.

• Ook de ligconcerten® in Het Scheepvaartmuseum Amsterdam op zaterdag 21 november 2020 zijn door de aangescherpte maatregelen, ontstaan door de verslechterde situatie rondom COVID-19, verplaatst naar zaterdag 24 april 2021. Klik hier voor het op 21 en 28 oktober verstuurde bericht hierover.

• De ligconcerten® in Radio Kootwijk op zaterdag 17 oktober 2020 moesten we helaas ook verplaatsen. De omstandigheden laten het nog niet toe om dit concert binnen de 1,5 meter maatregelen te organiseren. De concerten zijn definitief verplaatst naar Hemelvaartsdag, donderdag 13 mei 2021. Klik hier voor het op 7 en 28 september verstuurde bericht hierover.

Het ligconcert® in de Sint Jan van Maastricht op zaterdag 13 juni was al verplaatst naar zaterdag 7 november  2020. Door de aangescherpte maatregelen hebben we het concert nu definitief moeten verplaatsen naar zaterdag 2 oktober 2021. Klik hier voor het op 14 oktober verstuurde bericht hierover. 

• De ligconcerten® in de Koepelgevangenis in Breda op zaterdag 10 oktober zijn verplaatst naar 16 oktober 2021. De verslechterde omstandigheden en de daarmee verscherpte maatregelen laten het niet toe om dit concert met dit aantal bezoekers op een verantwoorde manier te organiseren. Klik hier voor het op 28 september verstuurde bericht hierover.

• Het ligconcert® Canto Ostinato op zaterdag 12 september aanvang 19.30 uur in Het Scheepvaartmuseum Amsterdam moeten we wederom verplaatsen. De omstandigheden laten het nog niet toe om dit concert met dit aantal bezoekers binnen de 1,5 meter maatregelen te organiseren.
Het concert is definitief verplaatst naar zaterdag 13 februari 2021. Klik hier voor het op 13 en 20 juli verstuurde bericht hierover.

• Het ligconcert® in het Klokgebouw Eindhoven op zaterdag 27 juni is verplaatst naar zaterdag 5 juni 2021. Klik hier voor het op 28 april verstuurde bericht hierover.

• De ligconcerten® in het Felix Pakhuis Antwerpen België op zaterdag 4 juli zijn verplaatst naar zaterdag 26 juni 2021. Klik hier voor het op 28 april verstuurde bericht hierover.

Alle tickethouders hebben hierover inmiddels persoonlijk per e-mail bericht gehad.
(Check misschien ook even je spam!)

 Theaterkantoor.nl vindt jouw gezondheid en die van onze medewerkers heel belangrijk. Uiteraard volgen we de adviezen of verplichtingen inzake het Coronavirus op de voet en ondernemen we actie van zodra de situatie verandert. Wanneer er eventueel concerten in gevaar komen, zullen wij iedereen tijdig per e-mail informeren. Uitgangspunt daarbij is dat we concerten niet annuleren, maar zoveel mogelijk zullen verplaatsen naar een nieuwe datum.

We laten je dus dan ook niet zitten, maar je reservering blijft echter wel even liggen…

De huidige maatregelen raken de evenementenbranche waar wij in zitten enorm hard. Wij begrijpen ieders zorgen maar beschikken niet over de capaciteit om iedereen met vragen hierover persoonlijk te woord te staan. Hiervoor vragen we je begrip en verzoeken we je hieromtrent niet telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Actuele informatie vind je op deze pagina.

Zorg goed voor elkaar en we hopen je na deze crisis snel weer te kunnen ontvangen op één van onze ligconcerten®.

0