Coronavirus en wat het betekent voor onze concerten

• UPDATE 9 juli 2020 •


Door de maatregelen rondom COVID-19 van de afgelopen maanden hebben we reeds enkele ligconcerten® moeten verplaatsen.
Onze producties zijn geen vergunnings- en meldplichtige evenementen, wij volgen daarom de adviezen voor cultuur, theaters en concertzalen die nu gelden vanaf 1 juli.

Elk concert vanaf 1 juli 2020 zullen wij –indien mogelijk– volgens de nieuwste richtlijnen en verplichtingen vanuit het kabinet en het RIVM gaan inrichten, d.w.z.: 1,5 meterregel, triage bij binnenkomst en reservering.
Komende tijd zal duidelijk moeten worden wat dit concreet voor de concerten zal betekenen. Hierover ontvang je vanzelf bericht van ons.

Hieronder de meest actuele wijzigingen (laatste update 9 juli):

• De ligconcerten® in de Maaspoort ’s Hertogenbosch op zaterdag 18 en 25 juli 2020 zijn geannuleerd. Tickethouders hebben op 30 juni hier bericht over gehad en de kosten zijn inmiddels teruggestort via de gebruikte betaalwijze bij bestellen. (Dit kan enkele werkdagen duren)  

• De ligconcerten® in de Koepelgevangenis Arnhem op zaterdag 29 augustus 2020 moeten we wederom verplaatsen. De omstandigheden laten het nog niet toe om dit concert binnen de 1,5 meter maatregelen te organiseren. De concerten zijn definitief verplaatst naar Goede Vrijdag 2 april 2021.
Klik hier voor het op 9 juli verstuurde bericht hierover.

• Het concert in De Werkspoorkathedraal Utrecht op 5 september gaat definitief wel door. Op deze locatie kunnen we heel goed uit de voeten met de 1,5 afstand, ventilatie, etc. etc.

Het ligconcert® in de Sint Jan van Maastricht op zaterdag 13 juni is verplaatst naar zaterdag 7 november  2020. Klik hier voor het op 28 april verstuurde bericht hierover.

• Het ligconcert® in het Klokgebouw Eindhoven op zaterdag 27 juni is verplaatst naar zaterdag 5 juni 2021. Klik hier voor het op 28 april verstuurde bericht hierover.

• De ligconcerten® in het Felix Pakhuis Antwerpen België op zaterdag 4 juli zijn verplaatst naar zaterdag 26 juni 2021. Klik hier voor het op 28 april verstuurde bericht hierover.

• De ligconcerten® in Het Scheepvaartmuseum op zaterdag 9 mei zijn verplaatst naar zaterdag 12 september 2020. Klik hier voor het op 25 maart verstuurde bericht hierover.

• De ligconcerten® in Radio Kootwijk van donderdag 21 mei 2020 zijn verplaatst naar zaterdag 17 oktober 2020. Klik hier voor het op 26 maart verstuurde bericht hierover.

Alle tickethouders hebben hierover inmiddels persoonlijk per e-mail bericht gehad.
(check misschien ook even je spam!)


Theaterkantoor.nl vindt jouw gezondheid en die van onze medewerkers heel belangrijk. Uiteraard volgen we de adviezen of verplichtingen inzake het Coronavirus op de voet en ondernemen we actie van zodra de situatie verandert. Wanneer er eventueel concerten in gevaar komen, zullen wij iedereen tijdig per e-mail informeren. Uitgangspunt daarbij is dat we concerten niet annuleren, maar zoveel mogelijk zullen verplaatsen naar een nieuwe datum.

We laten je dus dan ook niet zitten, maar je reservering blijft echter wel even liggen tot nader order.

De huidige maatregelen raken de evenementenbranche waar wij in zitten enorm hard. Wij begrijpen ieders zorgen maar beschikken niet over de capaciteit om iedereen met vragen hierover persoonlijk te woord te staan. Hiervoor vragen we je begrip en verzoeken we je hieromtrent niet telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Actuele informatie vind je op deze pagina.

Zorg goed voor elkaar en we hopen je na deze crisis snel weer te kunnen ontvangen op één van onze ligconcerten®.

0