Coronavirus en wat het betekent voor onze concerten

• UPDATE 22 JUNI 2021 •

We hopen dat het (naar omstandigheden) nog steeds goed met je gaat.
Bij Theaterkantoor gaat het goed, maar we hebben nog steeds te maken met een pandemie die onze planning behoorlijk in de war schopt. Maar vanzelfsprekend vinden we jouw gezondheid en die van onze medewerkers heel belangrijk. Dat maakt dat we de situatie continu in de gaten houden en actie ondernemen als blijkt dat een concert nog niet door kan gaan. Door de voortdurende maatregelen rondom COVID-19 hebben we inmiddels heel wat ligconcerten® moeten uitstellen maar het einde is in zicht!

Onze producties zijn door de beperkte omvang geen vergunnings- en meldplichtige evenementen, wij volgen daarom de adviezen voor cultuur, theaters en concertzalen die nu gelden vanaf 18 mei 2021. Elk concert zullen wij dan –indien mogelijk– volgens de richtlijnen en verplichtingen vanuit het kabinet en het RIVM inrichten of indien nodig (wederom) uitstellen.

Mocht blijken dat concerten vanwege maatregelen niet door kunnen of mogen gaan, dan zullen deze altijd verplaatst worden naar een nieuwe datum en word je als tickethouder hierover per e-mail, via onze website en eventueel social media geïnformeerd.
JE TICKETS BLIJVEN GEWOON GELDIG VOOR DE NIEUWE DATUM.

Per concert zullen wij je op de hoogte houden als er veranderingen zijn. Hierover ontvang je vanzelf bericht van ons en je hoeft hiervoor dus zelf geen contact op te nemen.
Over de onderstaande wijzigingen heb je tot nu toe persoonlijk een e-mail ontvangen en een eventuele reminder indien nodig (check ook regelmatig je spambox).
Geen mail ontvangen? Je vindt de link naar de mail makkelijk terug bij de nieuwe datum van het concert via de homepage.

overzicht-uitgestelde-concerten
JE TICKETS BLIJVEN GEWOON GELDIG VOOR DE NIEUWE DATUM
overzicht-uitgestelde-ligconcerten-covid

Theaterkantoor vindt jouw gezondheid en die van onze medewerkers heel belangrijk. Uiteraard volgen we de adviezen of verplichtingen inzake het Coronavirus op de voet en ondernemen we actie van zodra de situatie verandert. Wanneer er eventueel concerten in gevaar komen, zullen wij iedereen tijdig per e-mail informeren. Uitgangspunt daarbij is dat we concerten niet annuleren, maar zullen uitstellen naar een nieuwe datum. Daarvoor zijn wij ook aangesloten bij de regeling vanuit bewaarjeticket.nl. Actuele informatie vind je op deze pagina.

We laten je dus dan ook niet zitten, maar je reservering blijft echter wel even liggen…
JE TICKETS BLIJVEN GEWOON GELDIG VOOR DE NIEUWE DATUM!

In de tussentijd, zorg goed voor elkaar en we hopen je na deze crisis snel weer te kunnen ontvangen op één van onze (lig)concerten®.

Team Theaterkantoor

bewaarjeticket-genietlater
0

Start typing and press Enter to search