Chat with us, powered by LiveChat
van-nelle-fabriek-1910
Ligconcert® Best of Einaudi Van Nellefabriek Rotterdam

Zaterdag 19 oktober 2019

best-of-einaudi-van-nellefabriek
bestellen

Wie kent Van Nelle niet? Koffie, thee & tabak! En dan een ligconcert® midden op het terrein waar het allemaal vandaan kwam en ook nog eens Werelderfgoed is. Pak je kans op zaterdag 19 oktober in de indrukwekkende Van Nelle Fabriek in Rotterdam! De voormalige Van Nelle Fabriek uit de jaren ’20 van de vorige eeuw ligt aan de Delfshavense Schie in Rotterdam en geldt als het voornaamste industriële monument in Nederland en is sinds juni 2014 tot UNESCO werelderfgoed verklaard. De voormalige fabriek van firma Van Nelle, ontworpen door Leendert van der Vlugt, is een schoolvoorbeeld van het Nieuwe Bouwen.

Ligconcert® Best of Einaudi Van Nellefabriek Rotterdam

Ligconcert® in de Van Nelle Koffiefabriek

Beleef liggend op je eigen matje, matrasje of luchtbed een heel relaxed ligconcert® midden in de Koffie fabriek van van Nelle. Pianist Jeroen van Veen laat je de Best of Einaudi horen terwijl je op de gele vloer ligt waar vroeger de Van Nelle koffie gewogen en verpakt werd. Geel betekende vroeger werken, maar nu gaan we er liggen. Kijk tijdens het concert naar buiten en zie de drie iconische bruggen die elk voor de aanvoer van de koffie, thee en tabak zorgden maar nu zijn het stille getuigen van het harde werken wat hier werd gedaan.

Meteen bij ontvangst neem je een stap terug in de tijd, ervaar je de unieke architectonische sfeer en waan je je terug in de tijd van noeste arbeid. Haal na binnenkomst je drankje, geniet van de bijzondere omgeving en ga vervolgens relaxed liggen om ondergedompeld te worden door de prachtige muziek van Einaudi midden in de fabriekshal. Wil je meer weten over de geschiedenis en achtergrond van de fabriek? Maak je avond dan compleet met een leuke en interessante rondleiding door de fabriekshallen, neem een exclusief kijkje achter de schermen en kom meer te weten over de boeiende historie van Van Nelle.
Dineren in de fabriek? Ook dan kan, maar dan wel in de Tabaksfabriek!

Hier moet je bij zijn!

diner-in-de-tabaksfabriek-met-rondleiding-1
bestellen

• ENGLISH VERSION •

Experience lying on your own mat or mattress during a relaxed lie-down concert in the middle of Van Nelle’s coffee factory. Pianist Jeroen van Veen shows the Best of Einaudi while you are sitting on the yellow floor where Van Nelle’s coffee used to be weighed and packed. Take a look outside during the concert and see the three iconic bridges that provided the coffee, tea and tobacco, but now they are silent witnesses of the hard work that was done here.

While you are received by our staff, you immediately step back in time and experience the unique architectural atmosphere and imagine yourself back in time of diligent work. Take a nice drink before the concert starts, enjoy the special surroundings and lie relaxed to be immersed by the beautiful music in the middle of this impressive factory hall. You have to be there…

Do not forget to bring your own mat or mattress!

Ligconcert® Best of Einaudi Van Nellefabriek Rotterdam

DETAILS & OPTIES

Best of Einaudi in de Van Nelle Fabriek

Aanvang concert 1: 16:00
Zaal open vanaf 15 :15
Einde concert 1: 17:30

Aanvang rondleiding: 18:00
Aanvang diner: 19:00

Aanvang concert 2 20:30:
Zaal open vanaf 19 :45
Einde concert 2: 22:00

Duur concert: +/- 90 minuten (zonder pauze)
Tickets: vanaf € 38,50

Arrangement met diner in de Tabaksfabriek, rondleiding over het fabrieksterrein én concert: €85,-

Parkeerkaart: € 12,50 per auto 

Vergeet niet je eigen matje of matrasje mee te nemen!

bestellen
diner-in-de-tabaksfabriek-met-rondleiding-1
best-of-einaudi-van-nellefabriek
bestellen
Theaterkantoor.nl is een creatief kantoortje uit Utrecht dat gespecialiseerd is in muziektheater en unieke belevingsconcerten. Wij organiseren en begeleiden nieuwe en bestaande producties en werken daarvoor samen met diverse musici en theatermakers, locaties en aanverwante partijen.
favicon-2019-transparant-klein
© 2018 Theaterkantoor.nl. Alle rechten voorbehouden.
0