fbpx
koekbouw-2022-ligconcerten
zaterdag-30-april-2022
tickets-16.00
tickets-20.30
passe-partout

De Noordkade op het CHV terrein in Veghel is een historische, industriële locatie met een rijke geschiedenis.
Het terrein kenmerkt zich door de monumentale industriepanden afkomstig uit het begin van de 20ste eeuw.

In 1826 was de Zuid-Willemsvaart tussen Helmond en Den Bosch klaar voor gebruik.  Dit betekende voor Veghel een grote economische impuls. De nieuwe haven, die in directe verbinding met het kanaal stond, maakte Veghel tot een centrum van transport.

Met behoud van de uitstraling van deze historische gebouwen, is het terrein volop in ontwikkeling om te transformeren tot tweede centrum van Veghel. Daar waar vroeger de voedingsindustrie van Veghel groeide en bloeide, staat nu kunst, cultuur en ontspanning centraal.
De industriële architectuur in combinatie met kunst en cultuur zorgen er voor dat de Noordkade is uitgegroeid tot een gebied dat bij iedereen een imponerende indruk achter laat.

veghel-koekbouw

Ligconcerten® Koekbouw Veghel

 In de 100 jaar oude Koekbouw lagen voorheen pakken met veekoeken opgeslagen, vandaar de naam. Echter, nu is het een een imposante, erg toffe zaal voor onze ligconcerten®. Van alle gemakken voorzien en je verwacht het niet als je binnen komt hoe groot het is. Pianisten Sandra en Jeroen van Veen & Friends nemen je in de middag (aanvang 16:00) mee in de wereld van de beroemde Canto Ostinato van componist Simeon ten Holt, uitgevoerd op maar liefst 4 imposante vleugels, een unieke belevenis! Het werk is elke uitvoering telkens een beetje anders dan een vorige versie en dat zal deze keer net zo zijn. Canto-liefhebbers zullen elk nuanceverschil meteen ontdekken. Nog niet bekend met het werk? Check Spotify, scan deze code via de app op je telefoon:

Als het donker is geworden neemt Jeroen van Veen je mee met de mooiste en meest bekende werken van Ludovico Einaudi waaronder Una Mattina, I Giorni en Nuvole Bianche. Neem je eigen matje mee, relax en geniet.
Combineer je bezoek met een heerlijk diner verzorgd door traiteur DIS.

Meer informatie over de concerten vind je op deze pagina.

Info & details

Zaterdag 30 april 2022

Concert 1: Canto Ostinato, aanvang: 16:00
Optioneel:  aansluitend diner: 18:00

Concert 2: Best of Einaudi, aanvang: 20:30
Optioneel: vooraf dineren vanaf: 18:00

Duur concert: +/- 90 minuten
Tickets: vanaf € 38,50, inclusief drankje
Diner €32,50

Vergeet niet je eigen matje of matrasje mee te nemen!

tickets-16.00
tickets-20.30
passe-partout

Diner Koekbouw

Maak het jezelf makkelijk en maak jouw dag compleet met een lekker en speciaal samengesteld diner door Traiteur DIS**
De chefkoks zijn hard bezig om het diner samen te stellen. De inhoud volgt zo snel mogelijk, het belooft iets heerlijks te worden!

 

** onder voorbehoud van wijzigingen o.b.v. verkrijgbaarheid producten en aanpassingen aan het seizoen.

• ENGLISH •

Packs with cattle cakes were previously stored in the 100-year-old ‘Koekbouw’. However, now it is an impressive, very cool hall for our lie-down concerts®. In the afternoon (starting at 4:00 PM), pianists Sandra and Jeroen van Veen take you into the world of the famous Canto Ostinato by composer Simeon ten Holt. The work is every time a little different from a previous version and that will be the same this time. Canto lovers will immediately discover every nuance difference. Not familiar with the work yet? Check out Spotify, scan this code with your phone:


When it has become dark, Jeroen van Veen takes you along with the most beautiful and well-known works by Ludovico Einaudi (startring at 8:30 PM), including Una Mattina, I Giorni and Nucole Bianche.
Bring your own mattress, relax and dream away. Combine your visit with a delicious dinner provided by caterer DIS.

Deze productie is een samenwerking met Theater de Blauwe Kei Veghel en mede mogelijk gemaakt door Evert Snel Piano’s en Vleugels.

Blauwe kei
evert_snel
© 2021 Theaterkantoor.nl. Alle rechten voorbehouden.
0

Start typing and press Enter to search