ligconcerten-maaspoort-mob
zzaterdag-18-en-25-juli-2020
bestel-hier-je-tickets

Unieke belevenis

Een ligconcert® midden in Corona-tijd? Ja, het kan! Geheel volgens de richtlijnen en veiligheidsadviezen van het RIVM. En dat met de sfeer en intimiteit die je van ons gewend bent. Natuurlijk zal het allemaal eventjes anders gaan met maximaal 100 gasten en de nodige maatregelen maar we weten één ding zeker, het wordt hoe dan ook genieten van de Canto Ostinato & Best of Einaudi én het nieuwe programma Einaudi • Yiruma • Tiersen, aan jou de keus. En dat allemaal op een uitstekend geschikte locatie voor de nieuwe (tijdelijke) generatie ligconcerten®: De Maaspoort in Den Bosch. Ben jij er ook bij?

liggen-db

Ligconcerten® in de Maaspoort Den Bosch

De Maaspoort in Den Bosch is in deze tijd bij uitstek geschikt voor een mooi ligconcert®. Bekend om de vele sportevenementen maar wat veel mensen nog niet weten is dat het volledig omgebouwd kan worden naar een volwaardige concertzaal. Nu er geen grootschalige events kunnen worden gehouden is het nu een toffe locatie voor onze ligconcerten®. Zeeën van ruimte en verantwoorde protocollen om alles veilig uit te kunnen voeren.

Pianist Jeroen van Veen neemt je mee met de klassieker Best of Einaudi of het nieuwe concertprogramma Einaudi • Yiruma • Tiersen  (o.a. River Flows in You & Kiss the Rain) en Yan Tiersen’s werk uit de film Amélie. Sandra en Jeroen van Veen zullen samen de inmiddels beroemde Canto Ostinato uitvoeren van componist Simeon ten Holt.

Meer informatie over de concerten en wat je van een ligconcert® kunt verwachten vind je op deze pagina.

Info & details

Zaterdag 18  juli 2020

Concert 1 | Aanvang 16:00
Canto Ostinato

Concert 2 | Aanvang 20:00
Best of Einaudi

Zaterdag 25  juli 2020

Concert 1 | Aanvang 16:00
Canto Ostinato

Concert 2 | Aanvang 20:00
Einaudi • Yiruma • Tiersen

 

Duur concert: +/- 85 MINUTEN
Tickets vanaf € 38,50

Te combineren met diner-arrangement
(zie hieronder voor de details)

Vergeet niet je eigen matje of matrasje mee te nemen!

bestel-hier-je-tickets

Diner-arrangement ligconcerten® Maaspoort 2020

Wij reserveren voor jou een tafeltje en je wordt persoonlijk ontvangen met een drankje naar keuze (frisdrank, bier of wijn). Geniet vervolgens van een heerlijk 3-gangen diner met de volgende inhoud (o.v.b. van wijzigingen):

Keuze voorgerechten

Tataki van tonijn met gerookte wasabi mayonaise, kikomanstroop en zeewiersalade.

Heldere venkel bouillon met gerookte hoender en lente ui.

Carpaccio van coeur de boeuf tomaat, gemarineerde gele biet, daslook en gepofte wilde rijst.

Keuze hoofdgerechten

Gegrilde kalfsoester met gegratineerde Italiaanse groenten, gekonfijte kriel aardappeltjes en tempura van babybroccoli en mediterrane kruidensaus.

Gegrilde rode mulfilet met chips van Serranoham, gegratineerde Italiaanse groenen, gekonfijte krielaardappeltjes en tempura van babybroccoli en meiterrane kruidensaus.

Canelloni van tramazini brood gevuld met paddenstoelen en truffel met gegratineerde Italiaanse groenten, gekonfijte krielaardappeltjes en tempura van babybroccoli en basilicum olie.

Dessert

In rum en limoen gemarineerde watermeloen met yoghurt sorbet, lemon curd en rood fruit.

Deze concertlocatie voldoet aan de RIVM veiligheidseisen getoetst bij het 1m50 loket.

image006
logo-bronbestand-2020kopie-e1582057109327
favicon-2020
© 2020 Theaterkantoor.nl. Alle rechten voorbehouden.
0