fbpx

Theaterkantoor neemt na 25 jaar het stokje van Thirza en daarmee het management van Carel Kraayenhof over.

Wij zijn er trots op te mogen melden dat wij per 1 mei 2020 het management van bandoneon-speler en componist Carel Kraayenhof hebben overgenomen. Zijn partner Thirza gaf het stokje na 25 jaar aan ons over. Dit om zelf ruimte te creëren voor haar coaching praktijk en het schrijven van een boek over haar leven als partner en manager van deze geweldige muzikant.

Met de corona-pandemie achter ons, zit Carel niet stil en zijn er diverse plannen voor de toekomst. Afgelopen seizoen toerde hij door het land samen met pianist Juan Pablo Dobal, bassist Jaap Branderhorst en violist Bert Vos als Carel Kraayenhof Quartet met hun voorstelling 100 jaar Piazzolla en zijn ze gestart met de voorbereidingen voor een nieuwe voorstelling voor 2023/2024 Carel viert de Tango!
Daarnaast werkt Carel aan diverse andere concerten zoals zijn duo-programma “Melancholie in de Polder” met Leoni Jansen en “De Hand van de Beer” met pianiste Marietta Petkova. Met het Matangi Quartet komt er ook een nieuw programma in 2023/2024, namelijk “Maestro Morricone”.

Kijk voor meer informatie op de website van Carel.
Bel ons op +31 (0)30 260 00 55
of stuur een bericht via carel@theaterkantoor.nl.

Theaterkantoor.nl
Stephan Staal & Benjamin van Zanten

ga-naar-de-website

Seizoen 2023/2024: Carel viert de Tango!

foto: Reinout Bos

Momenteel aan het touren door de polder:

Melancholie in de Polder Foto: Merlijn Doomernik

Promo 100 jaar Piazzolla
• SEIZOEN 2021/2022 •

carel-2021
©  Theaterkantoor.nl. Alle rechten voorbehouden.

Start typing and press Enter to search