fbpx

Theaterkantoor neemt na 25 jaar het stokje van Thirza en daarmee het management van
Carel Kraayenhof over.

Wij zijn er trots op te mogen melden dat wij per 1 mei 2020 het management van bandoneon-speler en componist Carel Kraayenhof hebben overgenomen. Zijn partner Thirza gaf het stokje na 25 jaar aan ons over. Dit om zelf ruimte te creëren voor haar coaching praktijk en het schrijven van een boek over haar leven als partner en manager van deze geweldige muzikant.

Met de corona-pandemie (bijna) achter ons, zit Carel niet stil en zijn er diverse plannen voor de toekomst. Vanaf september zal hij samen met pianist Juan Pablo Dobal, bassist Jaap Branderhorst en violist Bert Vos als Carel Kraayenhof Quartet hun tour 100 jaar Piazzolla alsnog starten. Daarnaast werkt Carel aan diverse andere concerten zoals zijn solo-programma Ongehoorde Muziek en Beethoven versus Piazzolla met het Matangi Quartet etc. etc.
Daarnaast is Carel een samenwerking aangegaan met dirigent Vincent de Kort om samen (internationale) orkesten de weg te wijzen naar de schoonheid van de tangomuziek. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Kijk voor meer informatie op de website van Carel.
Bel ons op +31 (0)30 260 00 55
of stuur een bericht via carel@theaterkantoor.nl.

Theaterkantoor.nl
Stephan Staal & Benjamin van Zanten

ga-naar-de-website

Promo "100 jaar Piazzolla" - NU IN DE THEATERS

100 jaar Piazzollaa

Speelijst 100 Jaar Piazzolla
(kijk voor alle overige concerten ook even op Carel zijn eigen website)

carel-2021
© 2020 Theaterkantoor.nl. Alle rechten voorbehouden.
0

Start typing and press Enter to search