Theaterkantoor mag na 25 jaar het management van Carel Kraayenhof overnemen.

Wij zijn er trots op te mogen melden dat wij per 1 mei het management van bandoneon-speler en componist Carel Kraayenhof overnemen. Zijn partner Thirza geeft het stokje na 25 jaar aan ons over. Dit om zelf ruimte te creëren voor haar coaching praktijk en het schrijven van een boek over haar leven als partner en manager van deze geweldige muzikant.

Ondanks de huidige situatie zit Carel niet stil en zijn er diverse plannen voor de toekomst. Hopelijk kan hij snel zijn theatertournee Dwaze Tijd met pianist Juan Pablo Dobal hervatten en de diverse andere concerten zoals BraklandBeethoven versus Piazzolla met het Matangi Quartet etc. etc.
Daarnaast is Carel een samenwerking aangegaan met dirigent Vincent de Kort om samen (internationale) orkesten de weg te wijzen naar de schoonheid van de tangomuziek. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Kijk voor meer informatie op de website van Carel.
Bel ons op +31 (0)30 260 00 55
of stuur een bericht via carel@theaterkantoor.nl.

Theaterkantoor.nl
Stephan Staal & Benjamin van Zanten

carel_solo_980-zw
klik-hier-voor-de-website-van-carel

Carel Kraayenhof • Ongehoorde Muziek
middagconcerten 19 en 24 juni
De Duif Amsterdam

17,50 excl. € 3,= boekingskosten

Solo concert van Carel Kraayenhof in De Duif.

Zoals de meesten van ons bracht Carel Kraayenhof de laatste maanden noodgedwongen door in zijn huis en tuin in de landelijke omgeving van de Beemster, zijn ‘Hollandse pampa’. Zijn leeggelopen agenda veroorzaakte onbedoeld een grote vrijheid, en langzamerhand keerde Carel terug naar zijn muzikale roots, zijn eerste kennismaking met de piano toen hij acht jaar oud was. Later, op zijn achttiende, begon hij concertina en trekharmonica te spelen, en uiteindelijk leidde zijn liefde voor de muziek tot zijn ontdekking van de bandoneon, waarvan hij sinds zijn 24e onafscheidelijk is.

Na 30 jaar sextet en 10 jaar als duo met pianist Juan Pablo Dobal, keert Carel nu terug naar waar het begon: met zijn bandoneon op schoot in de huiskamer. In zijn soloprogramma ‘Ongehoorde Muziek’ speelt Carel nieuwe composities, arrangementen en solo’s op de bandoneon die eerder niet of nauwelijks gehoord zijn. Een rijkdom aan tango’s en folklore-muziek, maar ook klassiek en pop komt om de hoek kijken.

De Piazzolla-juwelen als Oblivion en Adiós Nonino zullen uiteraard niet ontbreken. Puur genieten dus!

Wissen

Details

Datum:

vrijdag 19 juni 12.30 uur, vrijdag 19 juni 14.30 uur, woensdag 24 juni 12.30 uur, woensdag 24 juni 14.30 uur

Aanvang:

de concerten starten om 12.30 en 14.30 uur

Toegang:

De Duif is vanaf een half uur voorafgaand aan het concert geopend

Locatie:

,

favicon-2020
ck_klein_logo2
© 2020 Theaterkantoor.nl. Alle rechten voorbehouden.
0