fbpx
 In Nieuws

Zondagmiddag 6 maart ging een lang gekoesterde wens van de barones van landgoed “Heerlijkheid Mariënwaerdt” in vervulling: de Matthäus Passion vertolkt op hun eigen grondgebied.

Door een samenwerking van Ineke Geleijns van La Sopera, dirigent Bas Kuijlenburg en Theaterkantoor.nl werd er een speciaal programma samengesteld met de “Hoogtepunten uit de Matthäus Passion”.

Met medewerking van een speciaal voor dit concert samengesteld Projectkoor, strijkersensemble “Jetset” uit Culemborg en diverse musici en solisten.
Acteur Michiel Kerbosch nam het publiek aan de hand mee door het verhaal aan de hand van zijn vertelling.

De Hooge Schuur op het landgoed was volledig bezet met een enthousiast publiek en genodigden. Na afloop mochten alle medewerkers aan dit concert rekenen op een mooi compliment van de gastvrouw van “Heerlijkheid Mariënwaerdt”:

De Matthäus Passion was indrukwekkend mooi en intens! Zo geweldig gezongen, gespeeld en verteld door Michiel Kerbosch, je kreeg er kippenvel van. Heel veel dank aan Ineke Geleijns en Stephan Staal voor de organisatie en aan alle leden van het projectkoor, de solisten, Jetset, de blazers, onze geweldige verteller en Rabobank West Betuwe. Volgend jaar 2 x!

Foto’s gemaakt door Anserum Art Photography

"Hoogtepunten uit de Matthäus Passion" zondag 6 maart 2016 - Heerlijkheid Mariënwaerdt

Start typing and press Enter to search