fbpx
 In Nieuws

Zondag 6 november was het eerste concert in onze concertserie “Muziek op het Landgoed” op Heerlijkheid Mariënwaerdt in samenwerking met Ineke Geleijns. Het publiek kon genieten van prachtige aria’s en koorpassages uit bekende opera’s zoals Il Trovatore, La Traviata, Carmen, en West Side Story.
Als soliste zong Maaike Widdershoven samen met het projectkoor “Boeren, Burgers en Buitenlui” onder begeleiding van Het Strijkkwartet, contrabassiste Sylvia Maessen en pianiste Ineke Geleijns.

Het eerstvolgende concert is op zondag 18 december: “American Songbook goes Christmas”. Een namiddag vol mooie Amerikaanse filmmuziek, jazzstandards en klassieke liederen in kerstsfeer. De Hooge Schuur op het landgoed wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot jazzclub. Een zang-trio en de pianiste betoveren u met prachtige muziek en natuurlijk mogen in deze tijd van het jaar de kerstliedjes niet ontbreken.

M.m.v. o.a. Marianne Koopman (Tuhu, Glorious Divas), Merijn Dijkstra (Intrmzzo), Jurriaan Dekker (contrabas) en Ineke Geleijns, piano (Nationale Opera en Ballet, Opera della Casa)

Kaarten kunt u reserveren via www.theaterkantoor.nl/muziekophetlandgoed of aan de zaal.

Het concert begint om 16.00 uur, de zaal is geopend vanaf 15.30 uur.
U wordt namens het landgoed van harte ontvangen met een gratis kopje koffie of thee. Graag tot ziens!

Start typing and press Enter to search