Chat with us, powered by LiveChat

Concertserie “Muziek op het Landgoed”
Klassieke concerten op Heerlijkheid Mariënwaerdt

Daar zit muziek in!

“Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is een prachtige oase van natuur, rust en ruimte, een magische plek waar je je even in een andere wereld waant. Als je stil bent hoor je de natuur ook, de vogels geven alleen al een prachtig concert. De klank van klassieke muziek past daarbij, versterkt die romantiek van natuur en weids landschap. Wij zijn daarom heel blij dat, in samenwerking met musici uit de wijde omgeving, een nieuwe concertreeks is samengesteld door La Sopera en Theaterkantoor.nl, die aansluit bij de beleving van ons landgoed”, aldus Frans en Nathalie van Verschuer – des Tombe, gastheer en gastvrouw van landgoed “Heerlijkheid Mariënwaerdt” te Beesd.

Projectkoor “Matthäus Passion” 2015

 

Na een succesvolle eerste editie van “Muziek op het Landgoed”, kunt u ook het komende seizoen weer getuige zijn van een reeks bijzondere concerten op dit prachtige landgoed. In deze 2e editie zullen er een viertal concerten op de zondag namiddag georganiseerd worden. Ook dit seizoen zal de Matthäus Passion niet ontbreken en zijn er zelfs twee uitvoeringen van dit programma met hoogtepunten en vertellingen voorzien. De concertserie belooft dus weer een aantal verrassende concerten, passend bij de diverse jaargetijden op het landgoed, wat steeds weer een ander decor kent.

“Neem een moment voor uzelf, laat u meeslepen en inspireren door klassieke muziek op een bijzondere locatie, waarbij u dichtbij de musici bent en dat wat u hoort ook beleeft”.

Bij het concert wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. Het concert vindt plaats in de Hooge Schuur op het landgoed.

Voor deze concertserie werken wij samen met klassiekemuziek.nl.
U kunt hierdoor nog makkelijker kaarten reserveren.
Tevens is het mogelijk om aan de zaal kaartjes te kopen (zolang de voorraad strekt).

Het laatste concert in deze serie is Petite Messe Solennelle van Rossini:

zondag 11 juni 2017

Petite Messe Solennelle

Rossini schreef een prachtige mis vol prachtige koorwerken, aria’s en duetten met solisten die worden begeleid op piano en harmonium. Er is een versie van deze mis met orkest, maar deze versie met twee piano’s en harmonium is vooral bekend geraakt door de ‘kamerbezetting’. Een mis vol humor en Italiaanse lichtheid, tegenover gedragen, indrukwekkende aria’s en geweldige koorfuga’s uitgevoerd door musici en solisten uit de regio:

Het Culemborgs Kamerkoor onder leiding van dirigent Hein Franssen
Ellen van Beek | Mezzosopraan
Marianne Koopman | Alt
Jeroen de Vaal | Tenor
Bas Kuijlenburg | Bas

Ineke Geleijns & Maurick Reuser | Vleugel
Jonathan Kooman | Harmonium

Ellen van Beek ZW © Annelien Nijland 2014 (2)
Ellen van Beek
Marianne Koopman
Marianne Koopman
Jeroen de Vaal
Jeroen de Vaal
Bas Kuijlenburg
Bas Kuijlenburg

Klik hier om te reserveren (via klassiekemuziek.nl)

Aanvang: 16.00 uur,
De zaal is een half uur voor aanvang geopend.

Duur concert: +/- 90 minuten

Tickets: € 22,50

HET CONCERT IS TE COMBINEREN MET EEN HEERLIJK DRIEGANGEN-DINER IN
BRASSERIE MARIE.

Voor de Concertserie “Muziek op het landgoed” werken wij samen met klassiekemuziek.nl.

Theaterkantoor.nl is een creatieve broedplaats uit Utrecht, gespecialiseerd in muziektheater en unieke belevingsconcerten. Wij organiseren en begeleiden nieuwe en bestaande producties en werken daarvoor samen met diverse musici en theatermakers, locaties en aanverwante partijen.
logoTKWITROOD2
BureauLiveMuziek
© 2016 Theaterkantoor.nl. Alle rechten voorbehouden.
0