Chat with us, powered by LiveChat

Canto Ostinato ligconcert© in de Fokker Terminal Den Haag

LET OP: KAARTVERKOOP 2017  IS GESTART!

Zaterdag 24 september 2016 lagen ruim 600 bezoekers in een vliegtuighangaar te luisteren naar de befaamde Canto Ostinato. Dit was de uitgelezen kans om het mee te maken op deze heel mooie locatie midden in Den Haag: de Fokker Terminal.

De terminal met prachtige akoestiek bleek uitstekend geschikt voor de Canto Ostinato van componist Simeon ten Holt. Deze werd uiteraard uitgevoerd door het beroemde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen die voor deze editie samen werkten met Tamara Rumiantsev en Jeroen Riemsdijk.

Canto Ostinato @Fokker Terminal (foto: Jan van Gorselen)

De vier musici speelden het werk op vier speciale Haagse Rippen designvleugels, waardoor deze editie van het ligconcert® een nog uniekere belevenis was. Van deze vleugels zijn er slechts 400 gemaakt en ze hebben een kenmerkend uiterlijk. Elke Rippen vleugel is gegoten uit één stuk aluminium en heeft rechte snaren in plaats van de hedendaagse gekruiste. Dit geeft een unieke sound die goed hoorbaar was tijdens de uitvoering in de terminal. Het was een zeer succesvolle en heel bijzondere avond voor zowel de bezoekers als de musici.

Een bezoeker van het ligconcert in de Fokker Terminal

  • Met negen man in de leeftijd van 18 tot en met 82 naar het ligconcert in de Fokker Terminal geweest. Iedereen was impressed! Tien kaarten besteld, maar wegens ziekte één niet gebruikt, waarvan we de kosten retour hebben ontvangen... keurig! Perfecte locatie en goed geregeld en natuurlijk prachtige muziek, een aanrader!

    Een bezoeker van het ligconcert in Fokker Terminal Den Haag (24/09/16)

Canto Ostinato, slotakkoorden ligconcert Fokker Terminal Den Haag

0
Canto Ostinato ligconcert 12 november 2016