De Feestpieten Boyband

Theater, muziek en optreden. Dat is hun passie!
Jaren geleden introduceerde Sinterklaas de allereerste Pietenboyband. Een pietengroep met vrolijk gekleurde kostuums en geweldige liedjes. De muzikale pieten Diego, Manuel, Angelo en Rafael maakte hun debuut op radio en televisie en in het bekende SinterklaasTheater. Ondertussen worden ze volop geïmiteerd en blijkt de Feestpieten Boyband hét voorbeeld van de ‘pieten innovatie’. De profesionele theatershows van de Feestpieten zijn met behoud van het traditionele karakter van het zo geliefde Sinterklaasfeest! Ze zingen prachtige ouderwetse Sinterklaasliedjes zoals jong en oud gewend zijn maar ook brengen ze hun nieuwe hits.

Populair. Veel geïmiteerd, nooit geëvenaard!
Na de televisie uitzending, van de afscheidshow van ‘Recht zo die gaat’ Wegwijspiet met o.a. Aart Staartjes, werden de feestende pieten Diego, Manuel, Angelo en Rafael in één klap razend populair met hun swingende repertoire (klassiek en modern). Een pietengroepen rage volgde en ze werden meteen in het hele land geïmiteerd! Vele nieuwe pietengroepjes volgden het voorbeeld van de Feestpieten. Wat een compliment! De afgelopen jaren kwam de Feestpieten Boyband als enige pietengroep in de Megatop100 en de hitlijsten met de Sint Hits ‘Doe mij een Pepernoot’ (een variant op het bekende ‘Toppertje’) en Maak me Gek (van Gerard Joling) met als titel “Sint Maakt Ons Gek! “. Met veel plezier hebben de Feestpieten met Tony Neef het nummer Shine (van Gordon) in een nieuw jasje te gestoken, “Sint!”. Ze hebben het paard van Sinterklaas in het zonnetje gezet met de nieuwe single en videoclip ‘Amerigo” en hebben het “Feest van Sinterklaas” gevierd met de gelijknamige hit.

Diego, Manuel, Angelo en Rafael waren o.a. te gast bij Carlo en      Irene in Life & Cooking (RTL4), AVRO’s Junior Sintfestival, SBS Sterren dansen op het IJs en de Kids Top 20. Meerdere keren waren ze te gast in de radiostudio van Giel Beelen, live op 3FM.

Radio en televisie zenders vroegen zich af wie deze pieten toch zijn? Het antwoord is heel eenvoudig, waar een feestje is daar is de Feestpieten Boyband. Zolang Sinterklaas ook maar in het land is! Van discotheek tot buurtfeest, van Sinterklaas-intocht tot signeersessie, van koninklijk theater Carré tot een optreden aan huis, niets is ze te gek!

De Feestpieten Boyband is professioneel top-entertainment…
Diego, Manuel, Angelo en Rafael houden wel van gezelligheid met veel publiek! Deze vier muzikale pieten zijn door hun kwaliteiten speciaal door Sinterklaas uitgekozen om bij elk Sinterklaasfeest een spetterend optreden te geven. De kleding die De Feestpieten dragen is innovatief, en daardoor zeer feestelijk en herkenbaar voor jong en oud. Bij sommige optredens gaan ze stijlvol gekleed in hun nette pietenpak, bij andere optredens in hun kleurrijke pietenkleding.

Diego, Manuel, Angelo en Rafael hebben de afgelopen 10 jaar al meerdere hits op hun naam weten te krijgen. Daarom is de Feestpieten Boyband door de jaren heen een begrip geworden in ‘Sinterklaasland’.

Voor entertainment van het hoogste niveau bent u bij de Feestpieten Boyband aan het juiste adres.

Heeft u interesse in de spectaculaire maar bovenal traditionele Sinterklaas Theatershow van deze muzikale boyband? Wij denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op.

0