Best of Einaudi XL
by Jeroen van Veen
Werkspoorkathedraal Utrecht
Zaterdag 5 september 2020

38,50 excl. boekingskosten

Wat was het ontzettend gaaf afgelopen augustus 2019 in de Werkspoorkathedraal. De sfeer, iedereen muisstil, foodtrucks, een brouwerij en natuurlijk het prachtige licht en geluid. Na het grote succes komen we nog een keer terug met dan wel met  een aangepaste editie van het The Best of Einaudi ligconcert® uitgevoerd door onze beroemde pianist Jeroen van Veen & surprise guest op zaterdag 5 september 2020.
Ga ook genieten liggend op je eigen matje of matrasje tijdens een warme zomeravond midden in de immense Werkspoorkathedraal met een zeer hoge ‘wow’-factor. Voorheen bekend als de Apparatenhal, is het één van de historische fabriekshallen van de Koninklijke Nederlandsche Fabriek van Werktuigen en Spoorwegmaterieel – kortweg ‘Werkspoor’ genoemd. Deze Amsterdamse machinefabriek werd opgericht in 1828 en produceerde motoren, stoommachines en rollend materieel.

Haal na binnenkomst  je biertje bij de Leckere, of iets lekkers van één van de foodtrucks. Geniet nog even van je omgeving en ga relaxed liggen om ondergedompeld te worden door die prachtige muziek in de imposante fabriekshal. Daar moet je bij zijn!

Slechts 12 resterend op voorraad

Wil je vooraf dineren in Werkspoorcafé De Leckere?

Voorafgaand aan het concert kun je exclusief gebruik maken van een speciaal samengesteld hoofdgerecht met optioneel een lekker toetje in Werkspoorcafé De Leckere. Kijk voor het menu onder “Extra informatie”.

Extra informatie

werkspoorcafe-diner-2020

Details

Datum:

Zaterdag 5 september 2020

Aanvang:

aanvang concert is 20.00 uur, toegang vanaf 18.30 uur

Toegang:

de Werkspoorkathedraal is vanaf 18.30 uur geopend. Er is mogelijkheid tot eten en drinken, eigen consumpties zijn niet toegestaan

Locatie:

0