Chat with us, powered by LiveChat

Ligconcert® “The Best of Einaudi”
De Krim Texel
zaterdag 16 november 2019
aanvang 20:30 (los concert)

38,50 excl. € 3,= boekingskosten

We zijn al op veel plaatsen geweest, maar nog nooit op Texel. We zijn dan ook heel blij met de uitnodiging om op het eiland concerten te mogen verzorgen. Op zaterdag 16 november 2019 kun je “The Best Of Einaudi” beleven in de Evenementenhal van De Krim, welke niet onder doet voor een heus theater. Pianist Jeroen van Veen zal op vleugel de meest bijzondere, ontroerende en meeslepende composities van de Italiaanse componist Ludovico Einaudi vertolken. Zijn muziek werd o.a. bekend door zijn soundtracks in de film ‘Intouchables’ (2011). Zijn minimalistisch aandoende muziek ligt tegen popmuziek aan en begeeft zich daarmee op een bijzonder gebied. Inmiddels heeft de muziek van Einaudi al vele harten gestolen en staat zijn muziek hoog in de hitlijsten.

Kies voor een los concert of maak je avond compleet met een heerlijk diner voorafgaand aan het concert. Of maak het jezelf helemaal gemakkelijk met een verblijf op het park want zondag is er weer een concert!

Op voorraad

Extra informatie

walking-dinner-einaudi-texel

Details

Datum:

zaterdag 16 november 2019

Aanvang:

Het diner vooraf is van 17.30 tot 19.30 uur (alleen op reservering), Aanvang concert is 20.30 uur en het duurt tot circa 22.00 uur

Toegang:

de zaal en foyer is geopend vanaf 19.45 uur, aanvang concert is 20.30 uur

Locatie:

0