Chat with us, powered by LiveChat
Uitverkocht

“Best of Einaudi XL” by Jeroen van Veen Werkspoorkathedraal Utrecht zaterdag 31 aug. 2019 aanvang 20.00u

38,50 excl. € 3,= boekingskosten

Na concerten in het voormalig Postkantoor aan de Neude en Het Spoorwegmuseum komen we in 2019 terug naar Utrecht en pakken we direct flink uit! Met een “The Best of Einaudi XL” in de immense Werkspoorkathedraal waar een ligconcert® nog niet eerder vertoond is. Pianist Jeroen van Veen zal op zijn vleugel de meest bijzondere, ontroerende en meeslepende composities van de Italiaanse componist Ludovico Einaudi vertolken. Zijn muziek werd o.a. bekend door zijn soundtracks in de film ‘Intouchables’ (2011). Zijn minimalistisch aandoende muziek ligt tegen popmuziek aan en begeeft zich daarmee op een bijzonder gebied. Inmiddels heeft de muziek van Einaudi al vele harten gestolen en staat zijn muziek hoog in de hitlijsten.
Beleef dit twee uur durende concert liggend op je matje of matrasje midden in de immense Werkspoorkathedraal. Voorheen bekend als de Apparatenhal, is het één van de historische fabriekshallen van de Koninklijke Nederlandsche Fabriek van Werktuigen en Spoorwegmaterieel – kortweg ‘Werkspoor’ genoemd. Deze Amsterdamse machinefabriek werd opgericht in 1828 en produceerde motoren, stoommachines en rollend materieel.

Haal na aankomst je drankje van de Leckere, geniet nog even van je omgeving en ga relaxed liggen om ondergedompeld te worden door de prachtige muziek in de imposante fabriekshal. Daar moet je bij zijn!

Uitverkocht

Extra informatie

3-gangen arrangement in Werkspoorcafé De Leckere

Details

Datum:

zaterdag 31 augustus 2019

Aanvang:

aanvang concert is 20.00 uur, toegang vanaf 18.30 uur

Toegang:

de Werkspoorkathedraal is vanaf 18.30 uur geopend. Er is mogelijkheid tot eten en drinken, eigen consumpties zijn niet toegestaan

Locatie:

0