DEN HAAG 2017
Sandra en Jeroen van Veen (foto: Janey van Ierland)
Sandra en Jeroen van Veen (foto: Janey van Ierland)
Ligconcert© Fokker Terminal
Ligconcert Fokker Terminal
Organist Aart Bergwerff
Mobiel carillon ((c) Frank Steijns
Violist en beiaardier Frank Steijns
Sandra en Jeroen van Veen (foto: Janey van Ierland)Organist Aart BergwerffMobiel carillon ((c) Frank SteijnsViolist en beiaardier Frank Steijns

Canto Ostinato Fokker Terminal – ligconcert®
zat. 18 nov. ’17
aanvang 20.30 uur

35,00 excl. € 3,= boekingskosten

Wanneer krijgt u nou de kans om met uw eigen matje of matrasje te gaan liggen op de vloer van een immense vliegtuighangar? En dan te kunnen luisteren naar de befaamde Canto Ostinato, gespeeld op twee vleugels, een orgel én een mobiel carillon van 43 bronzen klokken? Nu dus! Tijdens dit tweede ligconcert® in de Fokker Terminal. Een unieke belevenis op deze bijzondere plek in Den Haag.

Dit concert zal verzorgd worden door Sandra en Jeroen van Veen, Aart Bergwerff  en Frank Steijns. Een unieke combinatie die nog niet eerder te horen en zien is geweest.

 

Vergeet niet uw eigen matrasje, matje of zitzak mee te nemen!

Op voorraad

Vooraf dineren in de Motorruimte met “VIP”-arrangement?

Voorafgaand aan het concert kunt u dineren in de Motorruimte van de Fokker Terminal. Mood4Food heeft een speciaal driegangenmenu samengesteld
(inclusief water en koffie met lekkernijen na) voor € 37,50= p.p. Als u reserveert voor het diner bent u vanaf 18.00 uur welkom, kunt u vooraan parkeren en als eerste uw ligplaatsen reserveren in de zaal. Zo bezorgt u zichzelf en uw gasten een compleet verzorgde avond uit.

Kijk onderaan deze pagina voor het menu. Het diner is alleen in combinatie met het concert te reserveren. Uiteraard kan er rekening houden gehouden met eventuele dieetwensen, geeft u deze dan s.v.p. aan in het veld voor opmerkingen bij het afrekenen.

Om uw avond uit helemaal compleet te maken, kunt u ook nog met korting overnachten in het Teleport Hotel Den Haag. Kijk hiervoor hieronder onder de tab “Details”.

Extra informatie

Vooraf dineren in de Motorruimte?
Voorgerecht made by Mood4Food
Hoofdgerecht made by Mood4Food
Dessert made by Mood4Food

Details

Datum:

zaterdag 18 november 2017

Toegang:

de Fokker Terminal is geopend vanaf 19.30 uur. Cateraar Mood4Food staat voor u klaar

Aanvang:

het concert begint om 20.30 uur

Locatie:

Parkeren:

De Fokker Terminal beschikt over een eigen bewaakt parkeerterrein voor maximaal 400 auto's.
Verder is de locatie goed toegankelijk voor mindervaliden.

LET OP: wegens wegwerkzaamheden dient u de gele borden met "Fokker Terminal" te volgen. Kijk voor een actuele routebeschrijving op http://www.fokkerterminal.nl/item/contact-en-route/220/route.html

Arrangement:

Vooraf dineren in de Motorruimte van de Terminal? Mood4Food heeft een speciaal driegangendiner voor u samengesteld. Als u reserveert voor het diner bent u al vanaf 18.00 uur welkom en kunt u dus als eerste uw ligplaats uitkiezen.

Hotelovernachting:

Wilt u voorafgaand en/of na afloop van het concert in Den Haag blijven overnachten? Koppel nog een dagje Den Haag aan het concert en verblijf met 30% korting in het Teleport Hotel op loopafstand van de Fokker Terminal. Boek via https://thehague.teleporthotel.com/nl/ en gebruik promocode Ligconcert.