Sandra en Jeroen van Veen (foto: Janey van Ierland)
Sandra en Jeroen van Veen (foto: Janey van Ierland)
Sandra en Jeroen van Veen (foto: Janey van Ierland)
Tijdens één van de ligconcerten (foto: Frits van den Assem)
Ligconcert© Fokker Terminal
Gelderlandfabriek – De Locomotief Loods – 2015
Sandra en Jeroen van Veen (foto: Janey van Ierland)Tijdens één van de ligconcerten (foto: Frits van den Assem)Gelderlandfabriek - De Locomotief Loods - 2015 (foto: Jord Visser)

The Best of Einaudi – ligconcert®
Sandra en Jeroen van Veen
donderdag 6 juli 2017
De Gelderlandfabriek

20,00 incl. btw

Aan de vooravond van Culemborg Bijvoorbeeld kunt u een ligconcert® beleven in deze historische en creatieve hotspot. De Gelderlandfabriek werd in 1868 geopend als locomotiefloods. De spoorbrug over de Lek en de bouw van deze locomotiefloods maakten in die tijd goederenverkeer tussen ’s-Hertogenbosch en Utrecht mogelijk. In de jaren 30 werd de loods in gebruik genomen als productiehal voor de toenmalige meubelfabriek Gelderland. Nu de ideale plek voor evenementen en concerten.

Als Culemborgse inwoners verwelkomen Sandra en Jeroen van Veen u deze avond graag in de Gelderlandfabriek voor een avondvullend programma met werken van de beroemde Italiaanse componist Ludovico Einaudi. Zijn muziek werd onder meer bekend door zijn soundtracks in de film Intouchables (2011). Zijn minimalistisch aandoende muziek is nauw verwant aan popmuziek en begeeft zich daarmee op een bijzonder gebied. Pianoduo Sandra & Jeroen van Veen speelt in de voorstelling The best of Einaudi werken voor een piano, aangevuld met keyboard. Ritmische en opzwepende muziek wordt afgewisseld met langzame rustgevende klanken om bij weg te dromen.

Vergeet niet uw eigen matrasje, matje of zitzak mee te nemen!
Klik hier voor meer algemene informatie over de Ligconcerten®

In voorraad

Details

Datum

donderdag 6 juli 2017

Toegang:

de Gelderlandfabriek is geopend vanaf 19.45 uur. Vooraf eten? Reserveer dan een plekje via “una Volta”: 0345-227228 / www.unavolta.nl

Aanvang:

het concert begint om 20.30 uur, de loods is geopend vanaf 19.45 uur

Locatie:

loods “op Noord” De Gelderlandfabriek – Stationsweg 7 (naast NS Station) Culemborg

Parkeren:

De dichtstbijzijnde parkeerplaats bevindt zich bij het Stationsplein, vanaf de rotonde na ca. 200 meter aan de rechterkant. Via een trap op deze parkeerplaats bereik je de ingang van de Gelderlandfabriek. Ook als je met het openbaar vervoer komt, kun je gebruikmaken van deze trap. Voor minder valide bezoekers zijn er speciale parkeerplekken beschikbaar bij de ingang op het talud.

Arrangement:

nader te bepalen