Ligconcert® Best of Einaudi Klokgebouw Eindhoven • Zaterdag 5 juni 2021 • Aanvang 20.30 uur

38,50 excl. boekingskosten

In het voormalige fabrieksgebouw uit 1928 -waar Philips haar philite (soort bakeliet) maakte- laat onze pianist Jeroen van Veen op zaterdag 5 juni 2021 het beste van Einaudi aan je horen met natuurlijk Una Mattina, Le Onde, Passaggio en Nuvole Bianche.

Het Klokgebouw staat symbool voor de transformatie van Strijp-S. Het trotse pand markeert als een imposant uitroepteken de plek waar het kloppende hart van creatief Eindhoven wordt gerealiseerd. En nu heb je er kans om er een uniek en origineel ligconcert® te beleven.

Breng je eigen matje of matrasje mee en kom ook lekker liggen, maak het jezelf lekker comfy en geniet van het concert midden in de vroegere verboden stad Strijp-S.  Wij zorgen voor een hapje en drankje én toffe verlichting tijdens het concert. We beloven je: dit wordt een ervaring die je niet zo snel zult vergeten. Combineer je bezoek met een lekker diner verzorgd door Keuken Confessies.

Extra informatie

Reserveer vooraf het lekkere en originele diner verzorgd door Keuken Confessies. Wat zit er allemaal in:

Ligconcert® Best of Einaudi Klokgebouw Eindhoven • Zaterdag 5 juni 2021 • Aanvang 20.30 uur

Details

Datum:

Zaterdag 5 juni 2021

Aanvang:

Het concert begint om 20:30. Als je ook voor het diner gereserveerd hebt ben je vanaf 18:00 al welkom.

Toegang:

Het Klokgebouw is vanaf 19:30 voor jullie geopend. Volg onze vlaggen voor de juiste ingang. Binnen staat de cateraar voor jullie klaar voor een hapje en een drankje.

Locatie:

0

Start typing and press Enter to search