Uitverkocht

Ligconcert® Best of Einaudi
Radio Kootwijk
Zaterdag 17 oktober 2020
Aanvang 20.30 uur

38,50 excl. boekingskosten

Herfst op zijn mooist: gooiende heuvels zover het oog reikt, sporen van edelherten en wilde zwijnen en roofvogels die zweven boven de open vlakte. De leegte van zand en heide maakte het Kootwijkerzand bij uitstek geschikt voor Radio Kootwijk: het zendstation dat in de jaren twintig van de vorige eeuw werd gebouwd voor radiotelegrafisch contact met toenmalig Nederlands-Indië. Het imposante gebouw, dat het midden houdt tussen een tempel en een sfinx, contrasteert prachtig met de lege, woeste omgeving. (bron: staatsbosbeheer).
Maak een heerlijke wandeling door het gebied, geniet van de mooie herfstkleuren en kom daarna met je eigen matje of matrasje luisteren naar The Best of Einaudi uitgevoerd door Jeroen van Veen. Kijk bij binnenkomst eens naar buiten en zie de zon langzaam ondergaan achter de heidevelden en beleef een bijzondere afsluiting van deze mooie herfstdag. Ervaar echte stilte aan het einde van het werk en laat dit indrukkende moment op je inwerken. Deze dag zul je echt nooit meer vergeten!

Vergeet je niet je eigen matje of matrasje mee te nemen!?

Uitverkocht

Extra informatie

Maak een boswandeling met de boswachter óf een cultuur-historische gids (start 16.30 uur) met aansluitend een heerlijk dinerbuffet in één van de Annexen!

diner-radio-kootwijk-mei-2020

Details

Datum:

Zaterdag 17 oktober 2020

Locatie:

Aanvang:

Aanvang van het concert is 20.30 uur en het concert duurt tot 22.00 uur

Toegang:

De Zenderzaal is geopend vanaf 19.30 uur en is goed toegankelijk voor mindervaliden

0