fbpx

Ligconcert® Canto Ostinato • Radio Kootwijk • Donderdag 13 mei 2021 • Aanvang 13.00 uur

38,50 excl. boekingskosten

Lente op zijn mooist: glooiende heuvels zover het oog reikt, sporen van edelherten en wilde zwijnen en roofvogels die zweven boven de open vlakte. De leegte van zand en heide maakte het Kootwijkerzand bij uitstek geschikt voor Radio Kootwijk: het zendstation dat in de jaren twintig van de vorige eeuw werd gebouwd voor radiotelegrafisch contact met toenmalig Nederlands-Indië. Het imposante gebouw, dat het midden houdt tussen een tempel en een sfinx, contrasteert prachtig met de lege, woeste omgeving. (bron: staatsbosbeheer).
Omgeven door mooie lentekleuren maak een heerlijke ochtendwandeling door het gebied of door het Zendgebouw en geniet aansluitend van een uitgebreid lunchpakket. Kom daarna met je eigen matje of matrasje luisteren naar de Canto Ostinato uitgevoerd door het beroemde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen. Kijk bij binnenkomst eens naar buiten en zie de zon boven de heidevelden en beleef een bijzondere en hopelijk mooie lentedag. Ervaar echte stilte aan het einde van het werk en laat dit indrukkende moment op je inwerken. Deze dag zul je echt nooit meer vergeten!

 

Vergeet je niet je eigen matje of matrasje mee te nemen!?

Extra informatie

Maak een boswandeling met de boswachter of cultuur-historische gids (start 10.30 uur) met aansluitend een heerlijk een goedgevulde lunchpakket!

lunch-radio-kootwijk-2020

Details

Datum:

Hemelvaartsdag, donderdag 13 mei 2021

Locatie:

Aanvang:

Aanvang van het concert is 13.00 uur en het concert duurt tot 14.30 uur

Toegang:

De Zenderzaal is toegankelijk vanaf 12.00 uur en goed toegankelijk voor mindervaliden

0

Start typing and press Enter to search