Chat with us, powered by LiveChat
Uitverkocht

Ligconcert® The Best of Einaudi Het Scheepvaartmuseum zat. 16 mrt. ’19 aanvang 19.30 uur

38,50 excl. € 3,= boekingskosten

Genieten van de muziek van componist Ludovico Einaudi liggend onder een sterrenhemel die altijd straalt? In combinatie met een diner vooraf met uitzicht op het Oosterdok en het VOC-schip “De Amsterdam”? Dat kan allemaal op zaterdag 16 maart op het Open Pleyn van het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Het ligconcert® “The Best of Einaudi” zal uitgevoerd worden door Jeroen van Veen waarbij hij de meest beroemde werken van deze componist laat horen.

Het letterlijke hoogtepunt is de overkapping van de binnenplaats. De zelfdragende constructie, ontworpen door architect Laurent Ney, bestaat uit duizenden stukken glas in een metalen frame. Het ontwerp is geïnspireerd op de kompaslijnen van oude zeekaarten, zoals de wereldkaart van Joan Blaeu uit 1648, één van de topstukken van het museum.

Op 16 maart verzorgen wij samen met Sandra en Jeroen van Veen een avondvullend programma met twee ligconcerten®, al dan niet voorafgegaan door een speciaal voor deze avond samengesteld driegangen-diner in Restaurant Stalpaert.

Vergeet u niet uw eigen matje of matrasje mee te nemen!?

Uitverkocht

Extra informatie

vis-hsm-2019
vlees-hsm-2019
vega-hsm-2019
Overnachten in het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade

Lloyd Hotel in Amsterdam is een unieke plek. Of je nu op zoek bent naar een plek om te eten, drinken, slapen of vergaderen: Lloyd Hotel biedt de warmte van thuis.

Het historische gebouw uit de jaren twintig van de vorige eeuw heeft prachtige authentieke details. De inrichting is ontworpen in samenwerking met MVRDV architecten, geaccentueerd met werk van internationaal bekende Nederlandse designers zoals Richard Hutten, Claudy Jongstra, Joep van Lieshout en Christoph Seyferth. Bijna al onze 117 kamers zijn uniek; ontworpen als een verrassing voor onze gasten.

Voor bezoekers van het ligconcert bieden wij 15% korting op de kamer prijzen. U kunt direct boeken via www.lloydhotel.com en gebruik de promo code: CANTO

Details

Datum:

zaterdag 16 maart 2019

Locatie:

Aanvang:

De zaal is toegankelijk vanaf 18.45 uur, het concert begint om 19.30 uur. Het museumcafé is voor u geopend.

Vooraf dineren:

Als u voor het diner wilt reserveren, willen wij u vragen om vanaf 17.30 uur aanwezig te zijn.
Uw keuze qua menu dient vooraf bekend te zijn en kunt u hierboven invullen, bijvoorbeeld 1 * vlees 1* vis, etc.
(Het menu voor maart 2019 kan nog aangepast worden aan het seizoen)

Overnachten:

Wilt u blijven overnachten? Bij Lloyd Hotel Amsterdam krijgt u 15% korting op reguliere kamerprijzen. U ontvangt de link in uw reserveringsbevestiging.

0