Chat with us, powered by LiveChat

“Einaudi”-ligconcert® en Latifa zondag 16 juni 20:00 uur Pernissimo – Pernis

35,00 excl. € 3,= boekingskosten

Krijg nu de kans om een heel persoonlijk “huiskamer-” / “studio” ligconcert® te beleven in de eigen studio van pianist Jeroen van Veen. Dit keer samen met celliste en psychologe Evelien Fokker. De twee vonden elkaar in de minimalistische insteek van hun muziek en werk, waarin ze dagelijks de grenzen opzoeken en niet gebonden willen zijn aan door anderen voorgeschreven noten. In deze bijzondere combinatie van de muziek van componist Ludovico Einaudi en de Latifa Meditatie zoeken ze de balans tussen horen, denken en voelen. De ‘slow-music’, muziek die is afgestemd op de menselijke ziel, zorgt voor ultieme ontspanning.

Vergeet niet uw eigen matje, warme kleding en een deken mee te nemen!

Slechts 15 resterend op voorraad

Extra informatie

In de stroom van mindfullness, ontspanning en slow food introduceren Jeroen van Veen en Evelien Fokker: “SlowMusic”. Sinds 2017 bundelen zij hun krachten en klanken. Zij zijn meesters in het afstemmen op de frequentie van de menselijke ziel.

De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’. Deze meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving en transformatie: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil.

Liggend ervaar je Einaudi’s klanken en de innerlijke reis langs van de bijzondere Latifa meditatie. De langzame en verstilde muziek van Einaudi voor piano solo, en soms aangevuld met cello, geven een diepe ontspanning waarbij de tijd stilstaat. Ervaar deze toonaangevende avond van SLOWMUSIC.

Reacties van bezoekers:

  • “Wat heerlijk, ben helemaal stil en toch ook vol energie”
  • “Bedankt, het was prachtig. Wat een rust en vrede”
  • “Helemaal verstild en vervuld!”
  • “Klankkunstenaars, veel dank voor deze avond!”
Jeroen van Veen

is een ervaren concertpianist en heeft zich gespecialiseerd in minimalistische en ‘langzame’ muziek zoals o.a. Philip Glass, Ludovico Einaudi, Arvo Pärt en Simeon ten Holt. Naast meer dan 170 CD’s voert Jeroen vele diverse cross-overs zoals filmmuziek, theaterproducties, jazz- en improvisatieconcerten uit.


meer info www.jeroenvanveen.com

Evelien Fokker

Evelien Fokker

is een ervaren trainer, coach en organisator van workshops, lezingen en retraites gericht op transformatietrajecten en persoonlijke groei. Met een achtergrond als psycholoog, muzikant en yogadocent begeleidt en inspireert zij mensen op haar unieke wijze om vanuit hun essentie te leven. Afgestemd op wat er nodig is integreert zij YogaCello, stembevrijding en de Latifa meditatie in haar begeleiding.

meer info www.evelienfokker.com

Details

Datum:

zondag 16 juni 2019

Toegang:

de zaal is geopend vanaf 19.30 uur, Neem een matje, voldoende warme kleding en een deken mee.

Aanvang:

het concert begint om 20.00 uur, einde concert is 21.30 uur

Locatie:

Parkeren of OV

Parkeren kan in de directe omgeving in de straten rondom de studio. Tevens zijn de bus- en metrohalte op loopafstand.
Of kies voor een spectaculaire overtocht met de Watertaxi vanaf Rotterdam Leuvehaven.

0