Chat with us, powered by LiveChat

Ligconcert® Einaudi • Yiruma • Tiersen Het Scheepvaartmuseum zat. 7 mrt. ’20 aanvang 22.00 uur

38,50 excl. € 3,= boekingskosten

Genieten van Einaudi, Yiruma (o.a. River Flows in You) & Yan Tiersen (Amélie) en dan liggend onder een sterrenhemel die altijd straalt? Eventueel in combinatie met een diner vooraf, met uitzicht op het Oosterdok en het VOC-schip “De Amsterdam”? Dat kan allemaal op zaterdag 7 maart op het Open Pleyn van Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Dan zal Jeroen van Veen alweer voor de zevende keer dit concert verzorgen.

Het letterlijke hoogtepunt is de overkapping van de binnenplaats. De zelfdragende constructie, ontworpen door architect Laurent Ney, bestaat uit duizenden stukken glas in een metalen frame. Het ontwerp is geïnspireerd op de kompaslijnen van oude zeekaarten, zoals de wereldkaart van Joan Blaeu uit 1648, één van de topstukken van het museum.

Op 7 maart 2020 verzorgen wij samen met Jeroen van Veen een avondvullend programma met twee ligconcerten, al dan niet voorafgegaan door een speciaal voor deze avond samengesteld driegangen-diner met een fantastisch uitzicht.

Wil je naar het concert van 19:30? Klik hier.

Vergeet je niet je eigen matje of matrasje mee te nemen!?

Op voorraad

Wil je voorafgaand dineren?

Voorafgaand aan het concert kun je dineren in Restaurant Stalpaert. Je kunt hierbij kiezen uit een driegangen-menu vlees, vis of vegetarisch a € 45,= p.p. (incl. drankjes).
Je keuze van het menu moet vooraf bekend zijn bij de chefs van het restaurant en kun je hieronder per persoon aangeven,

Het diner voor het concert van 19.30 uur is vanaf 17.30 uur.
Voor het concert van 22.00 is het diner vanaf 20.00 uur.

Extra informatie

vis-menu-hsm
vlees-menu-hsm
vega-menu-hsm

Details

Datum:

Zaterdag 7 maart 2020

Locatie:

Aanvang:

De zaal is toegankelijk vanaf 21.30 uur, het concert begint om 22.00 uur

Vooraf dineren:

Als je voor het diner wilt reserveren, willen wij je vragen om vanaf 20:00 uur aanwezig te zijn.
De keuze qua menu dient vooraf bekend te zijn en kun je hierboven invullen, bijvoorbeeld 1 * vlees 1* vis, etc. (het menu voor maart 2020 kan nog aangepast worden aan het seizoen).

0