Chat with us, powered by LiveChat

Passe Partout Ligconcerten®
De Krim Texel
16 en 17 november 2019
The Best of Einaudi en Canto Ostinato

65,00 excl. € 3,= boekingskosten

We zijn al op veel plaatsen geweest, maar nog nooit op Texel. We zijn dan ook heel blij met de uitnodiging om op het eiland concerten te mogen verzorgen. Op zaterdag 16 november 2019 kun je “The Best Of Einaudi” beleven in de Evenementenhal van De Krim, welke niet onder doet voor een heus theater. Pianist Jeroen van Veen zal op vleugel de meest bijzondere, ontroerende en meeslepende composities van de Italiaanse componist Ludovico Einaudi vertolken. Zijn muziek werd o.a. bekend door zijn soundtracks in de film ‘Intouchables’ (2011). Zijn minimalistisch aandoende muziek ligt tegen popmuziek aan en begeeft zich daarmee op een bijzonder gebied. Inmiddels heeft de muziek van Einaudi al vele harten gestolen en staat zijn muziek hoog in de hitlijsten.

Op zondag kun je vervolgens genieten van “Canto Ostinato”  gespeeld door Sandra en Jeroen van Veen. Deze compositie is tussen 1973 en 1976 gecomponeerd door de Nederlandse componist Simeon ten Holt (1923). In plaats van een compositie die van a tot z vastligt schreef Ten Holt een ‘vrije’ vorm. Canto Ostinato bestaat uit een aantal maten die de spelers naar eigen inzicht kunnen herhalen. De concerten lijken haast een ritueel, waarbij het resultaat elke keer anders is.

Kies voor een passe partout voor beide concerten, al dan niet aangevuld met een heerlijk diner voorafgaand aan het concert op zaterdagavond en een brunch op zondag. Uiteraard kun je met korting blijven overnachten in een verblijf op het park!

Slechts 20 resterend op voorraad

Extra informatie

walking-dinner-einaudi-texel
canto-brunchbuffet

Details

Datum:

zaterdag 16 en zondag 17 november 2019

Aanvang:

aanvang zaterdag 20.30 uur, aanvang zondag 16.00 uur, concerten duren 1,5 uur, het diner op zaterdagavond is van 17.30 tot 19.30 uur – de brunch op zondag van 11.00 tot 13.00 uur

Toegang:

de zaal en foyer is drie kwartier voor aanvang geopend

Locatie:

0