SLOWMUSIC foto
Pernissimo – Pernis
Jeroen van Veen
SlowMusic
SLOWMUSIC foto
Evelien Fokker
Evelien Fokker
SlowMusic (Evelien Fokker en Jeroen van Veen)Pernissimo - PernisJeroen van VeenSlowMusic (Evelien Fokker en Jeroen van Veen)SlowMusic (Evelien Fokker en Jeroen van Veen)Evelien FokkerEvelien Fokker

SLOWMUSIC in Pernissimo
Evelien Fokker & Jeroen van Veen
Ligconcert®
zat. 5 aug, 15.00 uur

25,0049,00 excl. € 3,= boekingskosten

In de stroom van mindfullness, ontspanning en slow food introduceren Jeroen van Veen en Evelien Fokker: “SLOWMUSIC”.

 

Jeroen van Veen is een ervaren concertpianist en heeft zich gespecialiseerd in minimalistische en ‘langzame’ muziek zoals o.a. Philip Glass, Ludovico Einaudi, Arvo Pärt en Simeon ten Holt. Maar ook diverse cross-overs zoals filmmuziek, theaterproducties, jazz- en improvisatieconcerten worden door Van Veen gedaan.

Evelien Fokker is eigenaar van “De Gevoelige Snaar” en inspireert met haar bijeenkomsten, concerten en lezingen over ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Door haar passies en ervaring (als psycholoog, coach, muzikant en yogadocent) te combineren ontstaat er een magische sfeer.

 

Jeroen en Evelien bundelen sinds 2017 hun krachten en klanken. Zij zijn meesters in het afstemmen op de frequentie van de menselijke ziel. Liggend ervaart u een innerlijke reis langs improvisaties waarbij de musici zich eigen maken met de ruimte en zo elke keer een andere uitvoering spelen. De langzame en verstilde muziek van piano, cello, zang en stilte geven u een diepe ontspanning waarbij de tijd stilstaat. Diverse muziekwerken zijn verbonden met elkaar waardoor één lange spanningsboog ontstaat om maximaal te ontspannen.

 

Kom dus liggen in Pernissimo en gun uzelf deze bijzondere ervaring. Vergeet niet uw eigen matrasje, matje of zitzak mee te nemen!

 

U kunt tevens kiezen voor een combinatie met het
Canto Ostinato ligconcert om 20.00 uur met Sandra en Jeroen van Veen. U betaalt dan geen € 35,= maar € 24,= voor dit extra concert.

Wissen

Extra informatie

Details

Datum

zaterdag 5 augustus (combinatie-concert), zaterdag 5 augustus (middag-concert)

Toegang:

Pernissimo is geopend vanaf 14.30 uur

Aanvang:

het concert begint om 15.00 uur, einde concert is circa 16.30 uur

Locatie:

Parkeren of OV

Parkeren kan in de directe omgeving in de straten rondom de studio. Tevens zijn de bus- en metrohalte op loopafstand.
Of kies voor een spectaculaire overtocht met de Watertaxi vanaf Rotterdam Leuvehaven.