SinterklaasTheater presenteert:

Sinterklaas en de Malle Mijter

Deze voorstelling ging in 2008 met succes in première in Theater Carré Amsterdam.
En wij zijn trots deze mooie musical weer op de planken te brengen. De voorstelling is vernieuwend, eigentijds maar juist ook traditioneel.
Een voorstelling voor de hele familie! In 2013 stond de productie in het Kennemer Theater in Beverwijk en de Stadsschouwburg in Haarlem, wellicht volgend jaar in uw theater?

Sinterklaas en de Malle Mijter

Het verhaal

Als blijkt dat de Mijter van Sinterklaas kapot is vinden de Huismeester en Kiki met de Pieten ergens op zolder in een oude kist nog een hele oude Mijter.
Zonder dat ze het weten blijkt deze Mijter, 
de Malle Mijter” , betoverd te zijn. Als de Sint in diepe slaap is, haalt de Mijter allerlei ondeugende streken uit. Hij weet alleen niet meer wie of wat hij is en vertrekt terug naar Spanje. Onderweg raakt de Mijter weg kwijt en wordt verdrietig. Dan komt hij Chris tegen, een jongen die ook verdrietig is. Hij was op vakantie met zijn ouders in Spanje en besloot daar de Sint te gaan zoeken, maar ook hij is nu verdwaald en is bang dat hij het Sinterklaasfeest op 5 december zal missen. Samen gaan ze terug naar het kasteel van Sinterklaas in Nederland. Als de Goedheiligman per ongeluk de Malle Mijter op zijn hoofd zet, raakt hij volledig de kluts kwijt. Hopelijk lukt het samen met de kinderen in de zaal om Sint weer Sinterklaas te laten zijn.

Een sprookjesachtige en betoverende musical met prachtige ‘ouder- en nieuwerwetse Sinterklaasliedjes’. Geschikt voor jong en oud, lief en stout!
Voor meer informatie over “Sinterklaas en de Malle Mijter”  verwijzen wij u graag door naar de website van het SinterklaasTheater.

Onderstaande foto’s zijn van Niels Rombouts.

0