VALENTIJN’S CANTO OSTINATO LIGCONCERT®

GROTE KERK NAARDEN

Zaterdag 16 Februari 2019

Ligconcert Grote kerk naarden

Vlak voor Valentijnsdag verzorgt het beroemde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen met Theaterkantoor.nl een speciale Valentijnseditie van het Canto Ostinato ligconcert® op een hiervoor prachtige plek: DE GROTE KERK VAN NAARDEN.

Beleef dit unieke concert samen met uw geliefde, of natuurlijk gewoon met de mensen die u lief heeft en onderga de unieke romantische sfeer en vrijheid die u krijgt om te genieten van de Canto Ostinato, gespeeld op twee imposante vleugels in een adembenemend decor.

Kijk tijdens het concert eens naar boven: het dak van het verlichte middenschip is gedekt door een uniek en bijzonder zeldzaam eikenhouten tongewelf, dat tussen 1510 en 1518 is beschilderd met Bijbelse voorstellingen: aan de noordzijde nieuwtestamentische en aan de zuidzijde corresponderende oudtestamentische.

Neem uw eigen matje/matrasje en kussen mee naar de kerk om op de deels verwamde kerkvloer te gaan liggen luisteren naar de muziek.

Dit wordt een ervaring om nooit te vergeten!

ZATERDAG 16 FEBRUARI 2019
AANVANG: 20:30
TOEGANG VANAF: 19:45
DUUR CONCERT: +/- 90 MINUTEN
TICKETS: € 35,= (zitplaats € 30,=)

 

Vergeet niet uw eigen matje en/of dekentje mee te nemen!

Hotel- en dinerarrangement in Het Vestinghotel Naarden

Arrangement Vestinghotel Naarden

Of kies voor een speciaal samengesteld Valentijnsdiner

diner Vestinghotel

Klik hier om te reserveren

Ligconcert Grote kerk naarden
Theaterkantoor.nl is een creatieve broedplaats uit Utrecht, gespecialiseerd in muziektheater en unieke belevingsconcerten. Wij organiseren en begeleiden nieuwe en bestaande producties en werken daarvoor samen met diverse musici en theatermakers, locaties en aanverwante partijen.
footerlogo
© 2017 Theaterkantoor.nl. Alle rechten voorbehouden.
Schrijf ons

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij reageren zo snel als mogelijk.

0