zomerconcerten-

Weekendje zomerconcerten

Een weekendje vol heerlijke zomerconcerten in de Patronaat Haarlem. En dat helemaal veilig midden in Coronatijd. Het kan. Hoe bijzonder. Zangeres Leoni Jansen, de beroemde bandoneonist Carel Kraayenhof en pianist Jeroen van Veen nemen je twee avonden in juli mee vol zang, mooie verhalen en muziek.

Zaterdagavond 4 juli 2020
Leoni Jansen • Uitgekleed

Uitgekleed, foto: Merlijn Doomernik
Uitgekleed, foto: Merlijn Doomernik
8 maart gaven Erik en ik ons laatste concert voor de corona-lockdown in De Waag in Haarlem. Die was te klein en veel mensen moesten weer terug naar huis. De pers schreef er over. Daarom extra fijn dat we nu weer 2 keer 75 mensen kunnen ontvangen in het Patronaat. Heel graag tot ziens, X Leoni

We kennen Leoni Jansen van haar muziekprogramma’s met covers en traditionals, uitgevoerd in eigenzinnige arrangementen. In Uitgekleed gaat ze een stap verder. ‘Hoog tijd voor eigen nummers!’, aldus Jansen.

Met een rugzak vol levenservaring is ze de studio in gedoken, samen met meestergitarist Erik Rutjes. Zo ontstond een verzameling songs waarin Jansen en Rutjes louter hun eigen hart laten spreken. In Uitgekleed zijn naast eigen nummers ook liedjes te horen die bevriende schrijvers en componisten speciaal voor haar hebben gemaakt.

Twee mensen en een handvol gitaren: Uitgekleed.
Simpel, bloedmooi, puur: Uitgekleed.

Leoni Jansen: zang, gitaren, cittern en bodhran
Erik Rutjes: gitaren, mandoline, dobro en zang

bestel-hier-je-tickets

Zondagavond 5 juli 2020
Carel Kraayenhof & Jeroen van Veen
Twee werelden Twee zielen •

img15398-149_4289881853

Carel Kraayenhof en Jeroen van Veen leerden elkaar kennen in de voorstelling Brakland. Al spelend kwamen ze er achter dat ze de passie voor hun instrument deelden en die voor dezelfde muziek. Phillip Glass en Astor Piazzolla vanuit hun eigen specialisme, maar ook Max Richter, Erik Satie, Ludovico Einaudi en Yann Tiersen. En dan delen ze ook nog de kunst van het componeren. Prachtige muziek van eigen hand klinkt op vele podia. Hier smelten beide werelden samen in een nieuw programma waarin rustgevende klanken worden afgewisseld met zinderende ritmes.

Carel Kraayenhof: bandoneon
Jeroen van Veen: piano

Programma: muziek van o.a. Tiersen, Richter, Satie, Jeroen van Veen en Carel Kraayenhof

bestel-hier-je-tickets

Info & details

Zaterdag 4  juli 2020

Concert 1 | Aanvang 19:00

Concert 2 | Aanvang 21:30

Zondag 5  juli 2020

Concert 1 | Aanvang 16:30

Concert 2 | Aanvang 19:30

Duur concerten: +/- 60 MINUTEN

Tickets vanaf € 26,50

favicon-2020
© 2020 Theaterkantoor.nl. Alle rechten voorbehouden.
0