Tribute to einaudi

Ligconcert in de koepelgevangenis

Een betoverend ligconcert met de muziek van Ludovico Einaudi

Onze Stellae Ligconcerten zijn dé manier om op de meeste bijzondere manier te luisteren naar het prachtige werk van Einaudi. 

Even helemaal wegdromen bij zijn Una Mattina en Experience, ditmaal gebracht door Bernd van den Bosch op de vleugel, die weer op cello begeleidt wordt

Een Ligconcert op de meest unieke locaties, luisteren op een zelf meegenomen luchtbed of matje? Dat is een ligconcert van Het Theaterkantoor.

Het Ligconcert duurt ca 70 minuten.

De deuren gaan 45 minuten van tevoren open

De minimumleeftijd is 8 jaar.

Alle kinderen jonger dan 16 moeten begeleid worden door een volwassene

Koop hier uw tickets

Bernd van den Bosch Ligconcert

De Koepelgevangenis

De Rijksmonumentale koepelgevangenis werd in 1886 gebouwd door de justitie-architect J.F. Metzelaar,
die eerder de vergelijkbare koepelgevangenis van Breda ontwierp. Het gebouw werd ontworpen volgens het, door de Brit Jeremy Bentham in 1791 bedachte, panopticum-principe: vanuit het midden van het cirkelvormige complex konden de bewakers de gevangenen constant in de gaten houden. In het gebouw zijn vier gestapelde cellenringen met in totaal 400 cellen die elk hun eigen verhaal hebben. En in het midden een unieke lichte gietvloer.

Een Stellae ligconcert in een gevangenis? Yes, dat kan zeker! De Koepelgevangenis van Arnhem is, naast die in Haarlem en Breda, de enige die nog “enigszins” toegankelijk is voor publiek. Op zaterdag 19 oktober is deze exclusief voor maar liefst drie ligconcerten. Door de veranderde opzet binnen in de Koepel, heerst er sinds kort een gezellig Parade-sfeertje. De binnenplaats en de cellen rond de koepel vormen een subliem decor.

Als de avond valt en het langzaam donker wordt, neemt het gekleurde licht, het dak van de koepel over. De bijzondere unieke sfeer maakt dit een beleving om nooit te vergeten.
Rol je matje uit, ga lekker liggen; lig, luister, ontspan & geniet.

Ligconcert Koepelgevangenis Arnhem

Info & details

Zaterdag 19 oktober 2024

Stellae Ligconcert | Tribute to Einaudi

Zaal open |  16:15 uur 
Aanvang | 17.00 uur

Duur concert +/- 70 minuten (zonder pauze) 

Tickets [ongeplaceerd]
Early Star | €35,-
Regular Star | €40,-
Final Star | €45,-

 Vergeet niet je eigen matje of matrasje mee te nemen

Stellae, hét ligconcert in de Koepelgevangenis