Chat with us, powered by LiveChat
wie-zijn-wij

Welkom bij Theaterkantoor.nl

Theaterkantoor.nl is een creatief kantoortje midden in het centrum van Utrecht, gespecialiseerd in muziektheater en unieke belevingsconcerten waaronder de beroemde ligconcerten® op de meest bijzondere locaties. Wij produceren en begeleiden nieuwe en bestaande producties en werken daarvoor samen met diverse musici en theatermakers, locaties en andere partijen. Wij zijn continu op zoek naar samenwerking met creatieve musici en theatermakers, podia, kansrijke locaties, en anderen met mooie en unieke ideeën.

volg-ons-op-fb

Wij denken in uitdagingen en zetten nét dat stapje verder

Enkele  voorbeelden:

• Organiseren en produceren van unieke muziek- en theaterproducties op bijzondere locaties.

• Ondersteunen van musici, acteurs en theatermakers bij producties, administratie, agendabeheer, plannen en organiseren, etc. etc.

• Fungeren als “broedplaats” voor (jong) startende artiesten door hen te begeleiden en te koppelen aan een netwerk van collega’s, theaters, producenten, technici, etc.

• Samenwerken met podia en locaties op organisatorisch en productioneel gebied. 

Neem vrijblijvend contact met ons op als je wilt weten wat wij voor jou kunnen betekenen of om bijvoorbeeld eens te brainstormen.

De mensen achter Theaterkantoor.nl

 • Benjamin van Zanten
  Benjamin van Zanten Producent

  Theater is al het creatieve wat men kan bedenken en dat proberen met een breed publiek te kunnen delen. Actief ontwikkelen van concept tot uitvoering, iets prachtigs creëren from scratch  en laat daarbij mijn slimme creativiteit de vrije loop. De ligconcerten® zijn hier een perfect voorbeeld van. Waar ik mij voornamelijk mee bezig houd zijn de (nieuwe) locaties scouten, marketing en webbeheer en zowel de visuele als fysieke elementen van onze producties vormgeven.

 • Stephan Staal
  Stephan Staal Producent


  Vanuit mijn passie voor muziek en theater vind ik het een uitdaging om steeds weer nieuwe, verrassende en mooie producties neer te zetten en ervoor te zorgen dat het zowel voor als achter de schermen perfect geregeld is. De cast, crew én het publiek zien stralen, dat is wat mij enorm veel energie en plezier geeft.

 • Raoul Petersen
  Raoul Petersen Producent


  Mensen zien genieten van een productie die ik heb bedacht, motiveert mij enorm. Het ontwikkelen van nieuwe muziek- en theaterprojecten is een rode draad in mijn leven en geeft me veel voldoening.

  Ik houd mij bezig met het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe ideeën en mogelijkheden voor Theaterkantoor.nl en onze bezoekers.

Partners

artifex-geel
cultuur-werkt
bgl-vip
spanjaard-stemmen-van-vleugels-piano-s
smile-licht-en-geluid-utrecht
fcft
van-veen-productions
hsm-logo-wit
uw-perosvoorlichter
my-daily-shot-of-culture

Wat anderen over ons zeggen:

 • De voorstelling gister was magisch! We hebben ontzettend genoten, heel veel dank voor de kaartjes!!

  Céline
 • Om diverse redenen was ik er gisteren na afloop van de Canto niet zo mee bezig, maar ik wil toch even gebruik maken van dit medium om Stephan en Ben van Theaterkantoor.nl te bedanken voor dit afgelopen seizoen. Met elkaar hebben we een mooie serie neergezet die even wat tijd nodig had, en in de toekomst alleen nog maar meer bekendheid zal krijgen. Dank jullie wel voor het vertrouwen, jullie werk eraan en jullie zorgvuldigheid. Voor mij een absolute voorwaarde om volgend seizoen weer zo'n onderneming als deze op touw te zetten.

  Ineke Geleijns Stichting La Sopera
 • Dank voor de mooie avond in de grote kerk in Naarden. Echt prachtig met de muziek zo. Goed georganiseerd, voelde me gast van begin tot einde. Leuke kleurrijke herinneren, klein detail maar groot plezier voor de bezoekende mens. Krachtig.

  Een bezoeker van Valentijn's Canto 2017
 • Met negen man in de leeftijd van 18 tot en met 82 naar het ligconcert in de Fokker Terminal geweest. Iedereen was impressed! Tien kaarten besteld, maar wegens ziekte één niet gebruikt, waarvan we de kosten retour hebben ontvangen... keurig! Perfecte locatie en goed geregeld en natuurlijk prachtige muziek, een aanrader!

  Een bezoeker van het ligconcert in Fokker Terminal Den Haag (24/09/16)
 • Hallo Stephan,
  Wat een mooie en bijzondere avond was het in de Koepel in Haarlem!!
  Nogmaals hartelijk bedankt voor de prettige service en dat ons de mogelijkheid is geboden om dit ligconcert op deze speciale locatie mee te maken.
  We hebben genoten van het begin tot het einde.
  Ria
 • Hi, Ik wilde je nog even bedanken! Het was zo ontzettend mooi om te mogen beleven samen met mijn vader. We hebben intens genoten van deze bijzondere ervaring. Dus nogmaals dank dat je nog 2 kaarten voor ons kon regelen! Fantastische service! Tot de volgende keer! Groeten Wies

  Wies
 • De samenwerking met Theaterkantoor.nl is ons zeer goed bevallen. Vanaf het eerste gesprek was er een goede klik en verliep de afstemming soepel. Ook op de avond van de concerten hebben wij op een hele professionele manier gezamenlijk kunnen optrekken, het is prettig werken met het team van Theaterkantoor.nl.

  De twee ligconcerten waren beide stijf uitverkocht, de muziek was prachtig en de sfeer op de avond was fantastisch. Veel dank voor het verzorgen van een geweldig evenement, wij zijn bijzonder trots op het eindresultaat. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

  Ronald van Lopik (hoofd commerciële zaken) en Lieke Claassen (coördinator evenementen) Het Scheepvaartmuseum
 • Wir sind Fans geworden und werden bestimmt bald wiederkommen! Das Konzert war großartig!:-):-):-)

  Margit & Stefan (Jever - Duitsland)
 • Dag Stephan en Ben en alle anderen! Veel dank voor de fijne samenwerking. Echt een goede voortzetting van waar we in Naarden mee zijn begonnen. Ook veel dank aan  Erwin, Mark en Berry. Gisteren voor aanvang keken we bijvoorbeeld met plezier naar hoe jullie allemaal de mensen begeleidden naar hun plekken. Heel leuk om met z'n allen af te sluiten met zo'n fijn etentje! Jullie hebben met z'n allen heerlijke positieve energie waar wij van genieten! Op naar de volgende!

  Sandra en Jeroen van Veen Van Veen Productions
 • Compliment voor Theaterkantoor.nl, klantvriendelijk en geweldige service!

  Mw. M. Zwart van Diemen
Theaterkantoor.nl is een creatieve broedplaats uit Utrecht die gespecialiseerd is in muziektheater en unieke belevingsconcerten. Daarbij zijn wij intensief betrokken in organiseren en begeleiding van nieuwe en bestaande producties.
favicon-2019-transparant-klein
© 2018 Theaterkantoor.nl. Alle rechten voorbehouden.
0