fbpx
wie-zijn-wij
achter-de-schermen

Theaterkantoor.nl is een team van creatieve mensen die gespecialiseerd zijn in muziektheater en unieke belevingsconcerten, waaronder de beroemde ligconcerten® op de meest bijzondere locaties. Jaarlijks bezoeken circa 10.000 mensen onze producties en krijgen we hulp van onze enthousiaste vaste crew van vrijwilligers en daar zijn we erg trots op. Wij zijn groeiende en voortdurend op zoek naar een boeiende en brede samenwerking met andere creatieve mensen als musici, theatermakers, podia, met en voor bijzondere en unieke locaties.

Wij  bedenken totaalconcepten die we uitwerken van idee tot realisering en brengen hiermee locaties in een totaal ander daglicht dan waar ze eigenlijk in eerste instantie voor dien(d)en.
We zorgen er altijd voor dat zowel de bezoekers als onze partners een onvergetelijk event hebben door onze persoonlijke manier van werken.

Kwaliteit en sfeer van de producties staan voorop, alles doen en bewaken we zelf. Zo is de kans groot dat je één van ons vast eens tegenkomt op één van onze producties.

in-een-notendop

• Organiseren en produceren van unieke muziek- en theaterproducties op bijzondere locaties.

• Ondersteunen van musici, acteurs en theatermakers bij producties, administratie, agendabeheer, plannen en organiseren, etc. etc.

• Fungeren als “broedplaats” voor (jong) startende artiesten door hen te begeleiden en te koppelen aan een netwerk van collega’s, theaters, producenten, technici, etc.

• Samenwerken met podia en locaties op organisatorisch en productioneel gebied.

team-theaterkantoor
 • Benjamin van Zanten
  Benjamin van Zanten Eigenaar • Producent

  Ontwikkelen van toffe concepten tot uitvoering ervan, iets tofs creëren from scratch en laat daarbij mijn slimme creativiteit de vrije loop. De ligconcerten® zijn hier een perfect voorbeeld van. Als Hoofd Productie houd ik mij bezig met o.a. locaties scouten (zoeken naar het wow-effect), de voortrajecten en eindproductie. Hiernaast doe ik graag de marketing en website-ontwikkeling. Achter de schermen ben ik de motor achter alle producties.

 • Stephan Staal
  Stephan Staal Eigenaar • Producent


  Vanuit mijn passie voor muziek en theater vind ik het een uitdaging om steeds weer nieuwe, verrassende en mooie producties neer te zetten en ervoor te zorgen dat het zowel voor als achter de schermen perfect geregeld is. De cast, crew én het publiek zien stralen, dat is wat mij enorm veel energie en plezier geeft.

 • Charon van Zanten
  Charon van Zanten Productiemedewerker

  Als vrijwilliger ben ik begonnen bij Theaterkantoor, samen met de crew en andere vrijwilligers hielp ik altijd met veel plezier mee aan het succesvol maken van een productie. De bezoekers zien genieten tijdens een concert geeft een goed gevoel, daar doe je het voor! Nu ik onderdeel ben geworden van het vaste team houd ik mij voornamelijk bezig met operationele taken zowel voor als  tijdens de concerten.  Ook zijn onze vaste partners bij mij op het juiste adres.

 • Delphine Beroske
  Delphine Beroske Advies en boekingen

  Na bijna 20 jaar in de live-entertainmentbusiness te hebben gewerkt in Frankrijk en in het buitenland, besloot ik in 2008 om mijn eigen bedrijf te starten en richtte ik Beroske Production op, een boekingskantoor. Mijn focus ligt op het boeken van artiesten over de hele wereld waar diversiteit aan smaken en culturen een noodzaak is. Talenten uiten zich in al hun vormen: muziek, chanson, theater, muzikale lezing, dans… en over de hele wereld want cultuur kent natuurlijk geen grenzen! Sinds december 2022 ben ik bij Theaterkantoor gekomen om hen hier gezamenlijk in te ondersteunen.

 • Bob
  Bob

  Bob is graag bij ons op kantoor en houdt de boel goed in de gaten. Hij lost de wacht af van Pablo.

 • Pablo
  Pablo

  Dit is Pablo, de rechterhand van Delphine. Als Bob er niet is op kantoor dan houd ik de wacht.

partners-theaterkantoor
cjp
cultuur-werkt
vriendenloterij
spanjaard-stemmen-van-vleugels-piano-s
smile-licht-en-geluid-utrecht
babes_logo_zwart
van-veen-productions
ticketswap
de-social-media-creators

Wat anderen over ons zeggen:

 • Met negen man in de leeftijd van 18 tot en met 82 naar het ligconcert in de Fokker Terminal geweest. Iedereen was impressed! Tien kaarten besteld, maar wegens ziekte één niet gebruikt, waarvan we de kosten retour hebben ontvangen... keurig! Perfecte locatie en goed geregeld en natuurlijk prachtige muziek, een aanrader!

  Een bezoeker van het ligconcert in Fokker Terminal Den Haag (24/09/16)
 • De voorstelling gister was magisch! We hebben ontzettend genoten, heel veel dank voor de kaartjes!!

  Céline
 • Gisteravond ben ik met mijn dochter naar het ligconcert van Jeroen van Veen in de handelsbeurs in Antwerpen geweest. Mijn dochter van 21 had dit ergens voorbij zien komen en mij meegevraagd . Wat ben ik daar dankbaar voor heb ontzettend genoten . Was in 1 woord MAGISCH. Lijkt me ook erg mooi voor de overprikkelende kinderen van deze tijd . Wat is de handelsbeurs een prachtige locatie en het geluid was klasse . Wilde mijn ogen wel dicht doen door de prachtige licht show lukte me dat niet. Bedankt iedereen ik geniet nog na. Bedankt Jeroen met zoveel liefde gespeeld respect !!

  Sylvia
 • De samenwerking met Theaterkantoor.nl is ons zeer goed bevallen. Vanaf het eerste gesprek was er een goede klik en verliep de afstemming soepel. Ook op de avond van de concerten hebben wij op een hele professionele manier gezamenlijk kunnen optrekken, het is prettig werken met het team van Theaterkantoor.nl.

  De twee ligconcerten waren beide stijf uitverkocht, de muziek was prachtig en de sfeer op de avond was fantastisch. Veel dank voor het verzorgen van een geweldig evenement, wij zijn bijzonder trots op het eindresultaat. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

  Ronald van Lopik (hoofd commerciële zaken) en Lieke Claassen (coördinator evenementen) Het Scheepvaartmuseum
 • Dag Stephan en Ben en alle anderen! Veel dank voor de fijne samenwerking. Echt een goede voortzetting van waar we in Naarden mee zijn begonnen. Ook veel dank aan  Erwin, Mark en Berry. Gisteren voor aanvang keken we bijvoorbeeld met plezier naar hoe jullie allemaal de mensen begeleidden naar hun plekken. Heel leuk om met z'n allen af te sluiten met zo'n fijn etentje! Jullie hebben met z'n allen heerlijke positieve energie waar wij van genieten! Op naar de volgende!

  Sandra en Jeroen van Veen Van Veen Productions
 • Dank voor de mooie avond in de grote kerk in Naarden. Echt prachtig met de muziek zo. Goed georganiseerd, voelde me gast van begin tot einde. Leuke kleurrijke herinneren, klein detail maar groot plezier voor de bezoekende mens. Krachtig.

  Een bezoeker van Valentijn's Canto 2017
 • Compliment voor Theaterkantoor.nl, klantvriendelijk en geweldige service!

  Mw. M. Zwart van Diemen
 • Wir sind Fans geworden und werden bestimmt bald wiederkommen! Das Konzert war großartig!:-):-):-)

  Margit & Stefan (Jever - Duitsland)
 • Om diverse redenen was ik er gisteren na afloop van de Canto niet zo mee bezig, maar ik wil toch even gebruik maken van dit medium om Stephan en Ben van Theaterkantoor.nl te bedanken voor dit afgelopen seizoen. Met elkaar hebben we een mooie serie neergezet die even wat tijd nodig had, en in de toekomst alleen nog maar meer bekendheid zal krijgen. Dank jullie wel voor het vertrouwen, jullie werk eraan en jullie zorgvuldigheid. Voor mij een absolute voorwaarde om volgend seizoen weer zo'n onderneming als deze op touw te zetten.

  Ineke Geleijns Stichting La Sopera
 • Hi, Ik wilde je nog even bedanken! Het was zo ontzettend mooi om te mogen beleven samen met mijn vader. We hebben intens genoten van deze bijzondere ervaring. Dus nogmaals dank dat je nog 2 kaarten voor ons kon regelen! Fantastische service! Tot de volgende keer! Groeten Wies

  Wies
© Theaterkantoor.nl. Alle rechten voorbehouden.

Start typing and press Enter to search