WIE ZIJN WIJ?

EEN KORTE INTRODUCTIE…

Welkom bij
Theaterkantoor.nl

Theaterkantoor.nl is een creatieve “broedplaats” uit Utrecht, gespecialiseerd in muziektheater en unieke belevingsconcerten. Wij produceren en begeleiden nieuwe en bestaande producties en werken daarvoor samen met diverse musici en theatermakers, locaties en andere partijen. Wij zijn daarom continu op zoek naar samenwerking met creatieve musici en theatermakers, podia, kansrijke locaties, en anderen met mooie en unieke ideeën. Een mooi voorbeeld hiervan is dat sinds augustus 2016 Bureau Live Muziek onderdeel is geworden van Theaterkantoor.nl.

BureauLiveMuziek

Wij denken in uitdagingen en zetten nét dat stapje verder.

Wat voorbeelden:

 • Organiseren en produceren van muziek- en theaterproducties

 • Ondersteunen van musici, acteurs en theatermakers bij producties, administratie, agendabeheer, plannen en organiseren, etc. etc.
 • Fungeren als “broedplaats” voor (jong) startende artiesten door hen te begeleiden en te koppelen aan een netwerk van collega’s, theaters, producenten, technici, etc.
 • Samenwerken met podia en theaters op organisatorisch en productioneel gebied

Neem vrijblijvend contact met ons op als je wilt weten wat wij voor jou kunnen betekenen of om samen te brainstormen.

Wat anderen over ons zeggen:

 • Hi, Ik wilde je nog even bedanken! Het was zo ontzettend mooi om te mogen beleven samen met mijn vader. We hebben intens genoten van deze bijzondere ervaring. Dus nogmaals dank dat je nog 2 kaarten voor ons kon regelen! Fantastische service! Tot de volgende keer! Groeten Wies

  Wies
 • Om diverse redenen was ik er gisteren na afloop van de Canto niet zo mee bezig, maar ik wil toch even gebruik maken van dit medium om Stephan en Ben van Theaterkantoor.nl te bedanken voor dit afgelopen seizoen. Met elkaar hebben we een mooie serie neergezet die even wat tijd nodig had, en in de toekomst alleen nog maar meer bekendheid zal krijgen. Dank jullie wel voor het vertrouwen, jullie werk eraan en jullie zorgvuldigheid. Voor mij een absolute voorwaarde om volgend seizoen weer zo'n onderneming als deze op touw te zetten.

  Ineke Geleijns Stichting La Sopera
 • Met negen man in de leeftijd van 18 tot en met 82 naar het ligconcert in de Fokker Terminal geweest. Iedereen was impressed! Tien kaarten besteld, maar wegens ziekte één niet gebruikt, waarvan we de kosten retour hebben ontvangen... keurig! Perfecte locatie en goed geregeld en natuurlijk prachtige muziek, een aanrader!

  Een bezoeker van het ligconcert in Fokker Terminal Den Haag (24/09/16)
 • Wir sind Fans geworden und werden bestimmt bald wiederkommen! Das Konzert war großartig!:-):-):-)

  Margit & Stefan (Jever - Duitsland)
 • Dank voor de mooie avond in de grote kerk in Naarden. Echt prachtig met de muziek zo. Goed georganiseerd, voelde me gast van begin tot einde. Leuke kleurrijke herinneren, klein detail maar groot plezier voor de bezoekende mens. Krachtig.

  Een bezoeker van Valentijn's Canto 2017
 • Compliment voor Theaterkantoor.nl, klantvriendelijk en geweldige service!

  Mw. M. Zwart van Diemen
 • De samenwerking met Theaterkantoor.nl is ons zeer goed bevallen. Vanaf het eerste gesprek was er een goede klik en verliep de afstemming soepel. Ook op de avond van de concerten hebben wij op een hele professionele manier gezamenlijk kunnen optrekken, het is prettig werken met het team van Theaterkantoor.nl.

  De twee ligconcerten waren beide stijf uitverkocht, de muziek was prachtig en de sfeer op de avond was fantastisch. Veel dank voor het verzorgen van een geweldig evenement, wij zijn bijzonder trots op het eindresultaat. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

  Ronald van Lopik (hoofd commerciële zaken) en Lieke Claassen (coördinator evenementen) Het Scheepvaartmuseum
 • Dag Stephan en Ben en alle anderen! Veel dank voor de fijne samenwerking. Echt een goede voortzetting van waar we in Naarden mee zijn begonnen. Ook veel dank aan  Erwin, Mark en Berry. Gisteren voor aanvang keken we bijvoorbeeld met plezier naar hoe jullie allemaal de mensen begeleidden naar hun plekken. Heel leuk om met z'n allen af te sluiten met zo'n fijn etentje! Jullie hebben met z'n allen heerlijke positieve energie waar wij van genieten! Op naar de volgende!

  Sandra en Jeroen van Veen Van Veen Productions
 • Benjamin van Zanten
  Benjamin van Zanten Producent

  Theater is voor mij al het creatieve wat men kan bedenken en dat aan een breed publiek te laten zien. Ik vind het leuk om actief mee te denken van concept tot uitvoering en laat daarbij mijn passie en creativiteit de vrije loop. Waar ik mij mee bezig houd zijn zowel de visuele als fysieke elementen voor onze producties.

 • Stephan Staal
  Stephan Staal Producent

  Vanuit mijn passie voor muziek en theater vind ik het een uitdaging om steeds weer nieuwe, verrassende en mooie producties neer te zetten en ervoor te zorgen dat het zowel voor als achter de schermen perfect geregeld is. De cast, crew én het publiek zien stralen, dat is wat mij enorm veel energie en plezier geeft.

Theaterkantoor.nl is een creatieve broedplaats uit Utrecht die gespecialiseerd is in muziektheater en unieke belevingsconcerten. Daarbij zijn wij intensief betrokken in organiseren en begeleiding van nieuwe en bestaande producties.
footerlogo
BureauLiveMuziek
© 2017 Theaterkantoor.nl. Alle rechten voorbehouden.
Schrijf ons

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij reageren zo snel als mogelijk.

0