Chat with us, powered by LiveChat
wie-zijn-theaterkantoor

Welkom bij de mensen achter Theaterkantoor.nl

Theaterkantoor.nl is een team van creatieve mensen die gespecialiseerd zijn muziektheater en unieke belevingsconcerten, waaronder de beroemde ligconcerten® op de meest bijzondere locaties. Jaarlijks bezoeken 10.000 mensen onze producties en krijgen we hulp van onze enthousiaste vaste crew van vrijwilligers en daar zijn we erg trots op. Wij zijn groeiende en daarom voortdurend op zoek naar een boeiende en brede samenwerking met andere creatieve mensen als musici, theatermakers, podia, met en voor bijzondere en unieke locaties.

Wij  bedenken totaalconcepten die we uitwerken van idee tot realisering en brengen hiermee locaties in een totaal ander daglicht dan waar ze eigenlijk in eerste instantie voor dien(d)en.
We zorgen er altijd voor dat zowel de bezoekers als partners een onvergetelijk event hebben door onze persoonlijke manier van werken.

Kwaliteit en sfeer van de producties staan voorop, alles doen en bewaken we zelf. Zo is de kans groot dat je ons vast eens tegenkomt op één van onze producties.

facebook

In een notendop:

• Organiseren en produceren van unieke muziek- en theaterproducties op bijzondere locaties.

• Ondersteunen van musici, acteurs en theatermakers bij producties, administratie, agendabeheer, plannen en organiseren, etc. etc.

• Fungeren als “broedplaats” voor (jong) startende artiesten door hen te begeleiden en te koppelen aan een netwerk van collega’s, theaters, producenten, technici, etc.

• Samenwerken met podia en locaties op organisatorisch en productioneel gebied. 

Neem contact met ons op als je wilt weten wat wij voor jou kunnen betekenen.

De mensen achter Theaterkantoor.nl

 • Benjamin van Zanten
  Benjamin van Zanten Producent

  Ontwikkelen van toffe concepten tot uitvoering ervan, iets prachtigs creëren from scratch en laat daarbij mijn slimme creativiteit de vrije loop. De ligconcerten® zijn hier een perfect voorbeeld van. Als Hoofd Productie houd ik mij bezig met o.a. locaties scouten (het wow-effect), vormgeving, voortrajecten en eindproductie. Hiernaast doe ik graag de marketing en website-ontwikkeling. Voor het publiek ben ik achter de schermen maar de motor achter alle producties.

 • Stephan Staal
  Stephan Staal Producent


  Vanuit mijn passie voor muziek en theater vind ik het een uitdaging om steeds weer nieuwe, verrassende en mooie producties neer te zetten en ervoor te zorgen dat het zowel voor als achter de schermen perfect geregeld is. De cast, crew én het publiek zien stralen, dat is wat mij enorm veel energie en plezier geeft.

 • Raoul Petersen
  Raoul Petersen Producent


  Mensen zien genieten van een productie die ik heb bedacht, motiveert mij enorm. Het ontwikkelen van nieuwe muziek- en theaterprojecten is een rode draad in mijn leven en geeft me veel voldoening.

  Ik houd mij bezig met het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe ideeën en mogelijkheden voor Theaterkantoor.nl en onze bezoekers.

Partners

artifex-geel
cultuur-werkt
bgl-vip
spanjaard-stemmen-van-vleugels-piano-s
smile-licht-en-geluid-utrecht
fcft
van-veen-productions
hsm-logo-wit
uw-perosvoorlichter
my-daily-shot-of-culture

Wat anderen over ons zeggen:

 • De samenwerking met Theaterkantoor.nl is ons zeer goed bevallen. Vanaf het eerste gesprek was er een goede klik en verliep de afstemming soepel. Ook op de avond van de concerten hebben wij op een hele professionele manier gezamenlijk kunnen optrekken, het is prettig werken met het team van Theaterkantoor.nl.

  De twee ligconcerten waren beide stijf uitverkocht, de muziek was prachtig en de sfeer op de avond was fantastisch. Veel dank voor het verzorgen van een geweldig evenement, wij zijn bijzonder trots op het eindresultaat. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

  Ronald van Lopik (hoofd commerciële zaken) en Lieke Claassen (coördinator evenementen) Het Scheepvaartmuseum
 • Met negen man in de leeftijd van 18 tot en met 82 naar het ligconcert in de Fokker Terminal geweest. Iedereen was impressed! Tien kaarten besteld, maar wegens ziekte één niet gebruikt, waarvan we de kosten retour hebben ontvangen... keurig! Perfecte locatie en goed geregeld en natuurlijk prachtige muziek, een aanrader!

  Een bezoeker van het ligconcert in Fokker Terminal Den Haag (24/09/16)
 • Hi, Ik wilde je nog even bedanken! Het was zo ontzettend mooi om te mogen beleven samen met mijn vader. We hebben intens genoten van deze bijzondere ervaring. Dus nogmaals dank dat je nog 2 kaarten voor ons kon regelen! Fantastische service! Tot de volgende keer! Groeten Wies

  Wies
 • Vanavond een prachtig ligconcert bijgewoond in Radio Kootwijk. Graag spreek ik mijn waardering uit voor de uitstekende organisatie! Zelf heb ik een bovenbeenprothese en loop ik met een wandelstok. De medewerkers zorgden er op uiterst vriendelijke, vanzelfsprekende en adequate wijze voor dat ik met redelijk gemak het concert heb kunnen bijwonen. Petje af hiervoor! De muziek was ontroerend, maar deze hulpvaardigheid zeker ook. Dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Hans Bosman - Apeldoorn

  Hans Bosman
 • Hallo Stephan,
  Wat een mooie en bijzondere avond was het in de Koepel in Haarlem!!
  Nogmaals hartelijk bedankt voor de prettige service en dat ons de mogelijkheid is geboden om dit ligconcert op deze speciale locatie mee te maken.
  We hebben genoten van het begin tot het einde.
  Ria
 • De voorstelling gister was magisch! We hebben ontzettend genoten, heel veel dank voor de kaartjes!!

  Céline
 • Wir sind Fans geworden und werden bestimmt bald wiederkommen! Das Konzert war großartig!:-):-):-)

  Margit & Stefan (Jever - Duitsland)
 • Dag Stephan en Ben en alle anderen! Veel dank voor de fijne samenwerking. Echt een goede voortzetting van waar we in Naarden mee zijn begonnen. Ook veel dank aan  Erwin, Mark en Berry. Gisteren voor aanvang keken we bijvoorbeeld met plezier naar hoe jullie allemaal de mensen begeleidden naar hun plekken. Heel leuk om met z'n allen af te sluiten met zo'n fijn etentje! Jullie hebben met z'n allen heerlijke positieve energie waar wij van genieten! Op naar de volgende!

  Sandra en Jeroen van Veen Van Veen Productions
 • Compliment voor Theaterkantoor.nl, klantvriendelijk en geweldige service!

  Mw. M. Zwart van Diemen
 • Dank voor de mooie avond in de grote kerk in Naarden. Echt prachtig met de muziek zo. Goed georganiseerd, voelde me gast van begin tot einde. Leuke kleurrijke herinneren, klein detail maar groot plezier voor de bezoekende mens. Krachtig.

  Een bezoeker van Valentijn's Canto 2017
lig-luister-geniet
favicon-2019-transparant-klein
© 2019 Theaterkantoor.nl. Alle rechten voorbehouden.
0